Sync Buddy for Mac

Sync Buddy for Mac 2.1

Mac / Florent Pillet / 95 / Úplná špecifikácia
Popis

Sync Buddy pre Mac: Dokonalý nástroj na zálohovanie, inštaláciu a správu fotografií pre vreckové počítače s Palm OS

Ak používate Mac OS X s vreckovým počítačom Palm OS, viete, aké dôležité je mať spoľahlivý nástroj na zálohovanie a inštaláciu. To je miesto, kde prichádza na rad Sync Buddy. Tento výkonný produktívny softvér poskytuje bezstarostné zálohovanie, inštalácie a správu obrázkov pre vaše vreckové zariadenie.

Pomocou Sync Buddy môžete znovu získať kontrolu nad svojim vreckovým počítačom a doplniť štandardnú synchronizáciu získaním priameho prístupu k jeho obsahu. Či už potrebujete zálohovať všetok obsah vášho vreckového počítača Palm alebo len to, čo sa zmenilo od poslednej zálohy, Sync Buddy vám pomôže.

To však nie je všetko. Sync Buddy tiež ponúka ploché a hierarchické zoznamy súborov, takže pri zálohovaní súborov v počítači môžete jednoducho nájsť to, čo potrebujete. Súbory môžete zobraziť buď v plochej forme (všetky súbory spolu) alebo v hierarchickom adresári, ktorý uzatvára každú aplikáciu a jej dátový súbor (súbory) do samostatného priečinka.

Okamžité prenosy sú ďalšou skvelou funkciou Sync Buddy. Databázy a aplikácie Palm jednoducho presuňte do okna handheldu a nainštalujte ich bez spustenia HotSync. Ak chcete inštalovať súbory na konkrétne miesta na vymeniteľné médiá, ako sú karty SD/MMC alebo pamäťové karty Memory Stick, jednoducho ich umiestnite na správne miesto, ako by ste to urobili v aplikácii Finder.

Jednoduchá správa obrázkov je ďalšou výhodou používania Sync Buddy. Jediným kliknutím zobrazíte všetky obrázky uložené vo vašom vreckovom zariadení. Použite funkciu drag-and-drop na kopírovanie obrázkov do iPhoto alebo akejkoľvek inej aplikácie vo vašom počítači.

Sync Buddy podporuje USB, Bluetooth, ako aj WiFi/sieťové pripojenia, takže používatelia môžu pripojiť svoje zariadenia cez akékoľvek médium, ktoré uprednostňujú – či už káblové alebo bezdrôtové! To umožňuje používateľom využívať možnosti pripojenia WiFi dostupné s ich zariadeniami a pripájať ich k tomuto softvérovému nástroju na diaľku prostredníctvom funkcie Network HotSync!

Súčasťou tohto softvérového nástroja je aj podpora vymeniteľných médií, čo znamená, že používatelia môžu jednoducho presúvať súbory z rozširujúcich kariet (karty SD/MMC Memory Stick atď.) do svojich počítačov bez akýchkoľvek problémov!

V súhrne:

- Ploché a hierarchické zoznamy súborov

- Bezstarostné zálohy

- Okamžité prevody

- Jednoduchá správa obrázkov

- USB/Bluetooth/WiFi/Sieťová podpora

- Podpora vymeniteľných médií

Ak teda hľadáte ľahko použiteľný nástroj na správu fotografií na inštaláciu zálohy pre používateľov Mac OS X s vreckovými počítačmi Palm OS, potom nehľadajte nič iné ako SyncBuddy!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Florent Pillet
Stránka vydavateľa http://www.florentpillet.com
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2006-04-06
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kontaktov
Verzia 2.1
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2
Požiadavky Mac OS X 10.2 or higher
cena $25.00
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 95

Comments:

Najpopulárnejší