XP Look

XP Look 1

Windows / Scriptol / 15503 / Úplná špecifikácia
Popis

XP Look – Transformujte svoje staré programy na moderné aplikácie Windows XP

Už vás nebaví používať zastaraný softvér, ktorý vyzerá, že patrí do 90. rokov? Želáte si, aby vaše programy mali elegantný a moderný vzhľad ako tie, ktoré nájdete v systéme Windows XP? Ak áno, potom je pre vás riešením XP Look.

XP Look je jednoduchý, ale výkonný softvérový nástroj, ktorý vám umožní dať vašim starým programom vzhľad nových aplikácií Windows XP iba ​​pomocou súboru XML. Tento proces trvá len niekoľko sekúnd a je úplne reverzibilný, takže sa môžete kedykoľvek vrátiť k pôvodnému vzhľadu.

Vďaka intuitívnemu grafickému používateľskému rozhraniu je zmena vzhľadu vašich programov taká jednoduchá ako kliknutie na tlačidlo. A ak by ste niekedy chceli obnoviť predchádzajúci vzhľad, jednoducho kliknite na iné tlačidlo a je hotovo. Navyše, jediným ďalším kliknutím môžete spustiť svoj program s novým moderným vzhľadom.

Najlepšie na používaní XP Look je, že akonáhle zmeníte vzhľad vášho programu, zostane trvalý, kým sa nerozhodnete obnoviť starý. To znamená, že zakaždým, keď otvoríte svoj obľúbený softvér alebo hru, bude mať nový a aktualizovaný vzhľad, ktorý zodpovedá dnešným štandardom.

Prečo sa teda uspokojiť so zastaraným softvérom, keď je k dispozícii jednoduché riešenie? Stiahnite si XP Look ešte dnes a okamžite si začnite užívať moderne vyzerajúce aplikácie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Scriptol
Stránka vydavateľa http://www.scriptol.com
Dátum vydania 2008-11-07
Dátum pridania 2006-03-10
Kategória Šetriče obrazovky a tapety
Podkategória Kože
Verzia 1
Požiadavky OS Windows, Windows XP
Požiadavky Windows Xp
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 15503

Comments: