Microsoft PST Import for Mac

Microsoft PST Import for Mac 1.0.1

Mac / Microsoft / 570 / Úplná špecifikácia
Popis

Microsoft PST Import for Mac: Najlepšie riešenie pre import súborov PST z programu Microsoft Outlook 2001

Ak ste používateľom programu Microsoft Entourage 2004 a chcete importovať súbory PST z programu Microsoft Outlook 2001 pre Mac, potrebujete nástroj Microsoft PST Import Tool. Tento nástroj je navrhnutý tak, aby pomohol používateľom jednoducho importovať svoje údaje z jednej platformy na druhú bez akýchkoľvek problémov.

Nástroj PST Import Tool je nevyhnutný softvér, ktorý používateľom umožňuje prenášať ich e-maily, kontakty a ďalšie dôležité údaje z programu Outlook 2001 do programu Entourage 2004. Je to jednoduchý, ale výkonný nástroj, ktorý vám môže ušetriť čas a námahu pri prenose údajov.

V tomto článku sa bližšie pozrieme na funkcie nástroja Microsoft PST Import Tool a na to, ako môže byť pre vás ako používateľa prínosom.

Funkcie nástroja Microsoft PST Import Tool

Nižšie sú uvedené niektoré z kľúčových funkcií tohto softvéru:

Jednoduchá inštalácia: Proces inštalácie je priamočiary a jednoduchý. Na inštaláciu tohto nástroja do počítača nepotrebujete žiadne technické znalosti ani odborné znalosti.

Užívateľsky prívetivé rozhranie: Rozhranie je intuitívne a ľahko použiteľné. Môžete rýchlo prechádzať rôznymi možnosťami a nastaveniami bez akýchkoľvek problémov.

Importovať e-maily: Pomocou tohto nástroja môžete jednoducho importovať všetky svoje e-maily z Outlooku 2001 do Entourage 2004. To zahŕňa prečítané aj neprečítané správy.

Importovať kontakty: Môžete tiež importovať všetky svoje kontakty z Outlooku 2001 do Entourage 2004 len niekoľkými kliknutiami. To zaisťuje bezproblémový prenos všetkých vašich dôležitých kontaktných informácií medzi platformami.

Importovať udalosti kalendára: Ak máte udalosti kalendára v programe Outlook 2001, poteší vás, že ich možno pomocou tohto nástroja importovať aj do Entourage. To znamená, že všetky vaše dôležité stretnutia budú prenesené bez problémov.

Chybové hlásenia a informácie o riešení problémov: Správcovia, ktorí vo svojich spoločnostiach nasadzujú nástroj PST Import Tool, budú chcieť skontrolovať chybové hlásenia a informácie o riešení problémov, aby pomohli používateľom, ak sa počas inštalácie alebo používania softvéru vyskytnú nejaké problémy.

Výhody používania Microsoft PST Import pre Mac

S používaním tohto softvéru je spojených niekoľko výhod:

Šetrí čas a námahu – Manuálny prenos údajov medzi platformami môže byť časovo náročný a únavný. S týmto nástrojom je však všetko automatizované, čo šetrí čas a námahu v mene používateľov, ktorí by inak nemali inú možnosť, ako to urobiť ručne!

Bezproblémový prenos – Proces prenosu medzi platformami je bezproblémový, čo znamená, že počas prenosu nedochádza k žiadnej strate alebo poškodeniu údajov, čo zaručuje, že všetko zostane nedotknuté!

Užívateľsky prívetivý – Ako už bolo spomenuté v našom článku vyššie v časti „Funkcie“, jeho rozhranie bolo navrhnuté s ohľadom na jednoduché používanie, aby bolo prístupné aj tým, ktorí doteraz možno nemali veľa skúseností s prácou s podobnými nástrojmi!

Záver

Na záver, ak hľadáte efektívny spôsob prenosu e-mailových správ, kontaktov alebo udalostí v kalendári medzi dvoma rôznymi platformami (Outlook & Entourage), potom nehľadajte nič iné ako pomôcku „PST Import“ od spoločnosti Microsoft! Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie v spojení so schopnosťou automatizovať prevody z neho robí ideálne riešenie pre každého, kto hľadá, ušetrí si čas aj námahu a zároveň zabezpečí, že sa cestou nič nestratí!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Microsoft
Stránka vydavateľa http://www.microsoft.com/
Dátum vydania 2008-08-26
Dátum pridania 2005-11-30
Kategória Komunikácia
Podkategória Softvér na telefonické pripojenie
Verzia 1.0.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.3.9
Požiadavky Entourage 2004 version 11.1.0 (Service Pack 1) or later
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 570

Comments:

Najpopulárnejší