ATI RADEON ROM Update for Mac

ATI RADEON ROM Update for Mac Aug 2005

Mac / Advanced Micro Devices / 3318 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak používate Mac s grafickou kartou ATI RADEON, viete, aké dôležité je udržiavať ovládače aktuálne. Tu prichádza aktualizácia ATI RADEON ROM pre Mac. Táto softvérová aktualizácia je navrhnutá špeciálne pre používateľov nasledujúcich grafických kariet: RADEON X800 XT MAC EDITION, RADEON 9800 PRO MAC SPECIAL EDITION, RADEON 9800 PRO MAC EDITION, RADEON 9200 MAC EDITION, RADEON 9000 PRO MAC EDITION, RADEON 8500 MAC EDITION, RADEON 7000 MAC EDITION a originál Radeon Mac Edition (AGP & PCI).

Táto aktualizácia poskytuje vylepšený výkon a stabilitu vašej grafickej karty aktualizáciou jej firmvéru. Zahŕňa tiež opravy chýb a ďalšie vylepšenia, ktoré vám pomôžu zabezpečiť hladký chod vášho systému.

Jednou z kľúčových výhod tejto aktualizácie je lepšia kompatibilita s novšími verziami systému macOS. Ak ste nedávno inovovali na novú verziu macOS a máte problémy s grafickou kartou alebo displejom, inštalácia tejto aktualizácie môže pomôcť vyriešiť tieto problémy.

Okrem zlepšenia výkonu a stability pridáva táto aktualizácia aj podporu pre nové funkcie, ako je podpora OpenGL Shader Language (GLSL). GLSL je výkonný programovací jazyk, ktorý používajú vývojári hier na vytváranie pokročilých vizuálnych efektov vo svojich hrách.

Inštalácia aktualizácie ATI RADEON ROM pre Mac je jednoduchá – jednoducho si stiahnite inštalačný program z našej webovej stránky a postupujte podľa pokynov na obrazovke. Inštalátor vás prevedie každým krokom procesu a zabezpečí, aby bol váš systém aktualizovaný správne.

Celkovo vzaté, ak používate Mac s grafickou kartou ATI Radeon, dôrazne odporúčame inštaláciu tejto aktualizácie softvéru. Pomôže to zlepšiť výkon a stabilitu a zároveň pridať podporu pre nové funkcie, ako je GLSL – a to všetko bez potreby ďalších aktualizácií hardvéru alebo nákupu.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Advanced Micro Devices
Stránka vydavateľa http://www.ati.amd.com
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2005-08-11
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače videa
Verzia Aug 2005
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 PPC
Požiadavky Mac OS X 10.3.6 or later
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 3318

Comments:

Najpopulárnejší