Jam for Mac

Jam for Mac 6.0.3

Mac / Roxio / 4012 / Úplná špecifikácia
Popis

Jam pre Mac: Najlepší zvukový softvér pre hudobníkov a milovníkov hudby

Ak ste hudobník alebo milovník hudby, viete, aké dôležité je mať správne nástroje na vytváranie vynikajúco znejúcich CD a DVD. To je miesto, kde prichádza Jam pre Mac. Jam s Toast 6 kombinuje celú ocenenú sadu Toast 6 Titanium s bohatou škálou audio softvéru, aby ste získali všetko, čo potrebujete na vytváranie audio projektov v profesionálnej kvalite.

S Jam pre Mac získate prístup ku všetkým funkciám balíka Toast 6 Titanium, vrátane Toast, CD Spin Doctor, Motion Pictures, Discus RE a zálohy Deja Vu. Ale to nie je všetko – Jam 6 CD mixovací/masteringový softvér posúva vaše audio projekty na ďalšiu úroveň tým, že vám dáva úplnú kontrolu nad každým aspektom vášho mixu.

Čo však Jam pre Mac skutočne odlišuje, je jeho zvuková technológia Dolby Digital. So zvukom Dolby Digital budú vaše DVD video a hudobné albumy znieť lepšie ako kedykoľvek predtým. A pretože Dolby Digital je hollywoodsky štandard pre prehrávanie vysokokvalitného zvuku, môžete si byť istí, že vaše projekty budú znieť skvele na akomkoľvek zariadení.

Jam pre Mac obsahuje okrem zvukovej technológie Dolby Digital aj stereo editor Peak 4 Express. Tento výkonný nástroj vám poskytuje presnú kontrolu nad každým aspektom vášho audio projektu – od úpravy jednotlivých skladieb až po mastering celého albumu.

Ale možno najzaujímavejšou funkciou Jam pre Mac je jeho nástroj na vytváranie hudobných albumov DVD. Tento nástroj, ktorý je ideálny na použitie s domácimi kinami a prehrávačmi DVD do auta, vám umožňuje vytvárať zvukové disky DVD s viac ako 36 hodinami hudby v kvalite Dolby Digital s ponukami na obrazovke, navigáciou s automatickým prehrávaním, informáciami o skladbách a dokonca aj obalmi albumov.

A pretože Dolby Digital poskytuje ďalšie výhody, ako je pridanie viac ako dvoch hodín videa pri zachovaní kvality videa a vernosti zvuku – vytváranie úžasných multimediálnych prezentácií nebolo nikdy jednoduchšie!

Či už ste hudobník, ktorý chce nahrať svoje najnovšie majstrovské dielo, alebo milovník hudby, ktorý chce vytvárať vlastné zoznamy skladieb alebo mixtape – Jam pre Mac má všetko, čo potrebujete! Tak načo čakať? Stiahnite si ju ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Roxio
Stránka vydavateľa http://www.roxio.com
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2005-05-10
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória Prehrávače médií
Verzia 6.0.3
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2
Požiadavky Mac OS X 10.2 or higher
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 4012

Comments:

Najpopulárnejší