Saitek Cyborg 3D Digital Stick II

Saitek Cyborg 3D Digital Stick II 4.3.3.1727

Windows / Saitek / 173 / Úplná špecifikácia
Popis

Saitek Cyborg 3D Digital Stick II je vysoko kvalitný joystick určený pre hráčov a nadšencov lietania. Tento joystick je ideálny pre tých, ktorí chcú zažiť vzrušenie z lietania bez toho, aby opustili svoj domov. Saitek Cyborg 3D Digital Stick II je špičkový produkt, ktorý ponúka presné ovládanie, pohodlie a odolnosť.

Tento joystick má ergonomický dizajn, ktorý vám pohodlne padne do ruky. Má jedinečnú nastaviteľnú rukoväť, ktorá sa dá prispôsobiť veľkosti vašej ruky a štýlu uchopenia. Táto funkcia zaisťuje maximálnu kontrolu nad svojim lietadlom alebo hernou postavou.

Saitek Cyborg 3D Digital Stick II obsahuje aj pokročilý programovací softvér, ktorý vám umožňuje prispôsobiť tlačidlá a ovládacie prvky na joysticku. Každému tlačidlu môžete priradiť rôzne funkcie a zjednodušiť tak vykonávanie zložitých manévrov vo vašich obľúbených hrách alebo simuláciách.

Jednou z výnimočných vlastností tohto joysticku je jeho presný riadiaci systém. Saitek Cyborg 3D Digital Stick II využíva pokročilé senzory a technológiu na zabezpečenie presného sledovania pohybu, čím zaisťuje, že každý pohyb, ktorý s palicou urobíte, sa premietne do presných pohybov v hre.

Okrem presného riadiaceho systému má tento joystick tiež zabudovanú plynovú páku na ovládanie rýchlosti a zrýchlenia. Táto funkcia uľahčuje nastavenie rýchlosti počas leteckých simulácií alebo závodných hier.

Saitek Cyborg 3D Digital Stick II je kompatibilný s väčšinou populárnych počítačových hier a simulátorov, vrátane Microsoft Flight Simulator X, X-Plane, IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad, Elite Dangerous, Star Citizen, Euro Truck Simulator 2 a mnoho ďalších!

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte vysokokvalitné herné príslušenstvo, ktoré posunie váš herný zážitok do nových výšin (doslova!), potom nehľadajte nič iné ako Saitek Cyborg 3D Digital Stick II! Vďaka svojej pokročilej technológii a prispôsobiteľným ovládacím prvkom - nezabúdajúc na pohodlný dizajn - vám tento joystick pomôže stať sa pilotným esom alebo skúseným hráčom!

Kľúčové vlastnosti:

- Ergonomický dizajn

- Nastaviteľná rukoväť

- Pokročilý programovací softvér

- Presný riadiaci systém

- Vstavaná páka plynu

- Kompatibilné s najpopulárnejšími PC hrami

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Saitek
Stránka vydavateľa http://www.saitek.com
Dátum vydania 2008-08-26
Dátum pridania 2004-07-26
Kategória Vodiči
Podkategória Herné ovládače
Verzia 4.3.3.1727
Požiadavky OS Windows, Windows 98, Windows 2000, Windows XP
Požiadavky Windows 98/ME/2000/XP
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 173

Comments: