Tele-Cap Free

Tele-Cap Free 3.0

Windows / Televiewer Systems / 30185 / Úplná špecifikácia
Popis

Tele-Cap Free Edition: Najlepší sieťový softvér na sledovanie TV

Už vás nebaví byť obmedzený na sledovanie miestnych televíznych kanálov, len keď ste doma? Prajete si, aby ste mohli sledovať svoje obľúbené programy a filmy odkiaľkoľvek na svete? Ak áno, Tele-Cap Free Edition je pre vás dokonalým riešením.

Tele-Cap Free Edition je výkonný sieťový softvér, ktorý vám umožní sledovať vaše miestne televízne kanály odkiaľkoľvek na svete. Pomocou tohto softvéru môžete posielať signál z vášho USB alebo PCI TV tunera cez vysokorýchlostný internet do akéhokoľvek počítača kdekoľvek na svete. To znamená, že bez ohľadu na to, kde sa nachádzate, ak máte k dispozícii internetové pripojenie, môžete si vychutnať všetky svoje obľúbené relácie a filmy.

Ale to nie je všetko – Tele-Cap ponúka aj 128-bitové šifrovanie a ochranu heslom, aby ste pri používaní tohto softvéru zaistili vaše súkromie. Nemusíte sa obávať, že by sa niekto iný dostal k vašim osobným informáciám alebo že by ohrozil váš zážitok zo zábavy. Tele-Cap navyše ponúka možnosti obojsmerného chatu, takže môžete zostať v kontakte s priateľmi a rodinou a zároveň si užívať svoje obľúbené programy.

Najlepšia časť? Toto všetko je úplne zadarmo! Hoci je Tele-Cap podporovaný reklamami, buďte si istí, že Televiewer Systems nenainštaluje do vášho počítača žiadny spyware, malvér ani súbory cookie. Rešpektujeme súkromie našich používateľov a snažíme sa poskytnúť bezpečný a príjemný zážitok pre každého, kto používa náš softvér.

Tak načo čakať? Stiahnite si Tele-Cap Free Edition ešte dnes a začnite si užívať všetky výhody tohto úžasného sieťového softvéru! Či už ide o doháňanie zmeškaných epizód populárnych televíznych relácií alebo o udržiavanie kontaktu s blízkymi na celom svete, Tele-Cap má všetko pokryté. Vyskúšajte to hneď teraz – garantujeme, že keď ho začnete používať, už nebude cesty späť!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Televiewer Systems
Stránka vydavateľa http://www.televiewersystems.com
Dátum vydania 2008-11-07
Dátum pridania 2004-07-21
Kategória Sieťový softvér
Podkategória Internetové operácie
Verzia 3.0
Požiadavky OS Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP
Požiadavky Windows 98/Me/2000/XP/2003 Server, DirectX 9.0 drivers
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 30185

Comments: