EPSON Stylus Photo RX620

EPSON Stylus Photo RX620 5.5

Windows / Epson / 5763 / Úplná špecifikácia
Popis

EPSON Stylus Photo RX620 je špičkový softvér ovládača, ktorý vám umožní vyťažiť z každej fotografie maximum. Či už obnovujete vyblednuté rodinné fotografie alebo vytvárate čiernobiele či farebné kópie, tento softvér zvládne všetko. Vďaka svojim pokročilým funkciám a schopnostiam je EPSON Stylus Photo RX620 nevyhnutným nástrojom pre každého, kto chce vytvárať vysokokvalitné výtlačky a skeny.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jeho schopnosť robiť dotlač a zväčšenie bez počítača. Vďaka tomu je ideálny na scrapbooking a rámovanie, pretože môžete jednoducho vytvárať nádherné výtlačky z diapozitívov, negatívov a fotografií. EPSON Stylus Photo RX620 ponúka aj celý rad pokročilých nástrojov na úpravu, ktoré vám umožňujú upraviť farby, jas, kontrast a ďalšie.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jednoduchosť použitia. Vďaka intuitívnemu rozhraniu môžu začať hneď aj začínajúci používatelia. A vďaka vysokej rýchlosti tlače a vysokokvalitnému výstupu si môžete byť istí, že vaše fotografie budú vždy vyzerať čo najlepšie.

Či už ste profesionálny fotograf alebo len niekto, kto miluje fotografovanie, EPSON Stylus Photo RX620 je základným nástrojom na vytváranie nádherných výtlačkov a skenov. Tak načo čakať? Stiahnite si tento výkonný softvér ovládača ešte dnes a začnite využívať svoje fotografie na maximum!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epson
Stránka vydavateľa http://www.epson.com/
Dátum vydania 2008-08-26
Dátum pridania 2005-02-08
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače skenera
Verzia 5.5
Požiadavky OS Windows, Windows 2000, Windows XP
Požiadavky Windows 2000/XP
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 5763

Comments: