BulletProof FTP Client Mac for Mac

BulletProof FTP Client Mac for Mac 1.0

Mac / BulletProof Software / 29282 / Úplná špecifikácia
Popis

BulletProof FTP Client Mac je výkonný a užívateľsky prívetivý softvér, ktorý vám umožňuje ľahko prenášať súbory medzi Macom a vzdialenými FTP servermi. Vďaka rozhraniu v štýle Aqua, adresáru Site Manager, rozsiahlej podpore typu servera a rýchlym prenosom je tento softvér dokonalým riešením pre každého, kto potrebuje spravovať svoje súbory online.

Či už ste webový vývojár, grafik alebo len niekto, kto potrebuje pravidelne nahrávať alebo sťahovať súbory z FTP servera, BulletProof FTP klient Mac má všetko, čo potrebujete na to, aby ste svoju prácu vykonali rýchlo a efektívne. Tu je to, čím sa tento softvér odlišuje od konkurencie:

Rozhranie Aqua Style

Prvá vec, ktorú si všimnete na BulletProof FTP Client Mac, je jeho elegantné rozhranie v štýle Aqua. Tento moderný dizajn nielen skvele vyzerá, ale tiež uľahčuje navigáciu v rôznych funkciách softvéru. Rozhranie si môžete prispôsobiť výberom z rôznych farebných schém a veľkostí písma.

Adresár správcu lokality

Jednou z najužitočnejších funkcií BulletProof FTP klienta Mac je jeho adresár Site Manager. To vám umožní uložiť všetky často používané nastavenia servera na jedno miesto, takže ich nemusíte zadávať zakaždým, keď sa chcete pripojiť k serveru FTP. Svoje lokality môžete tiež usporiadať do priečinkov pre ľahký prístup.

Rozsiahla podpora typov serverov

BulletProof FTP klient Mac podporuje širokú škálu typov serverov vrátane HTTP Proxy serverov, SOCKS 4/5 proxy serverov, SSL/TLS bezpečných pripojení a ďalších. To znamená, že bez ohľadu na to, s akým typom servera sa potrebujete pripojiť, tento softvér vás pokryje.

Rýchle prevody

Vďaka optimalizovanému nástroju na prenos súborov BulletProof FTP Client Mac nebol prenos veľkých súborov medzi počítačom a vzdialenými servermi nikdy rýchlejší ani jednoduchší. Softvér používa viacero vlákien na simultánne prenosy súborov, čo znamená, že aj veľké súbory možno prenášať rýchlo bez akýchkoľvek prerušení.

Ďalšie funkcie

Okrem týchto kľúčových funkcií spomenutých vyššie obsahuje BulletProof FTP Client Mac aj ďalšie užitočné nástroje, ako je podpora presúvania myšou na nahrávanie/sťahovanie súborov priamo z okien alebo plôch Findera; automatické opätovné pripojenie v prípade problémov s pripojením; podpora obnovenia prerušených prevodov; pokročilé možnosti protokolovania; prispôsobiteľné klávesové skratky; a oveľa viac.

Záver:

Overall,BulletproofFTPClientMacisaveryusefulsoftwareforanyonewhoneedstotransferfilesbetweenMacandremoteservers.ItsAqua-styleinterface,Sitemanageraddressbook,andextensiveservertypesupportmakeiteasytouseandveryefficient.Thesoftwareisalsosuperfastwithoptimizedfiletransferenginethatallowslargefilestobetransferredquicklywithoutinterruptions.Ifyou'relookingforanFTPclientthat'spowerful,user-friendly,andpackedwithfeatures,BulletproofFTPClientMacistheperfectchoiceforyou!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ BulletProof Software
Stránka vydavateľa http://www.builtbp.com
Dátum vydania 2008-11-09
Dátum pridania 2004-05-25
Kategória Internetový softvér
Podkategória Softvér FTP
Verzia 1.0
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky Mac OS X
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 29282

Comments:

Najpopulárnejší