Universe Updater for Mac

Universe Updater for Mac 5.0.5

Mac / Electric Image / 2437 / Úplná špecifikácia
Popis

Universe Updater pre Mac – Udržujte svoj balík CGI aktuálny

Ak ste profesionál v odvetví filmovej a televíznej produkcie, viete, aké dôležité je mať prístup k najnovším aktualizáciám softvéru. Universe Updater pre Mac je základným nástrojom, ktorý zaisťuje, že váš balík CGI zostane aktuálny s najnovšími funkciami a opravami chýb.

Universe je profesionálny balík CGI, ktorý sa používa vo filmovej a televíznej produkcii pre všetko od „Star Wars“ po Super Bowl. S ním môžete vytvárať animované postavy, 3D matné maľby, koncepty produktov, plnohodnotné CG prostredia a oveľa viac. Je to neuveriteľne výkonný nástroj, ktorý vám umožní oživiť vašu kreatívnu víziu.

Avšak, ako každá softvérová aplikácia, aj Universe občas zaznamená chyby alebo problémy, ktoré je potrebné opraviť. To je miesto, kde prichádza Universe Updater – poskytuje jednoduchý spôsob, ako zabezpečiť bezproblémový chod softvéru automatickým sťahovaním a inštaláciou všetkých dostupných aktualizácií.

Jedna z najvýznamnejších chýb opravených týmto aktualizátorom súvisí s Animatorom pod Pantherom (OS 10.3). Predtým Animator nevaroval používateľov, ak na pozadí bežal Classic. To by mohlo viesť k zničeniu súborov projektu, ak by ľudia začali používať Animator s Classic spusteným na pozadí. Universe Updater tento problém opravuje, takže používatelia môžu pracovať s istotou bez obáv zo straty práce v dôsledku neočakávaných zlyhaní alebo chýb.

Okrem opravy chýb, ako sú tieto, Universe Updater tiež pridáva nové funkcie a funkcie, keď budú k dispozícii. To znamená, že budete mať vždy prístup k najmodernejším nástrojom a technikám na vytváranie úžasných vizuálnych efektov.

Používanie programu Universe Updater nemôže byť jednoduchšie – jednoducho si ho stiahnite z našej webovej stránky a nainštalujte do počítača Mac. Po nainštalovaní automaticky skontroluje aktualizácie vždy, keď spustíte Universe, aby ste vždy pracovali s najnovšou verziou nášho softvéru.

Na záver, ak to myslíte vážne s vytváraním vysokokvalitných vizuálnych efektov pre filmovú alebo televíznu produkciu pomocou balíka Universe CGI na vašom počítači Mac, potom je nevyhnutné udržiavať aktuálne aktualizácie prostredníctvom nášho nástroja na aktualizáciu! Nedovoľte, aby zastaraný softvér brzdil vašu kreativitu – stiahnite si teraz!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Electric Image
Stránka vydavateľa http://www.electricimg.com/
Dátum vydania 2008-11-08
Dátum pridania 2003-11-27
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória Napaľovačky diskov CD
Verzia 5.0.5
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky Mac OS X 10.1.1, ElectricImage Universe 5.0 (registered copy)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 2437

Comments:

Najpopulárnejší