Epson Stylus Photo 2200 Printer Driver Updater Disk for Mac

Epson Stylus Photo 2200 Printer Driver Updater Disk for Mac 1.16

Mac / Epson / 1596 / Úplná špecifikácia
Popis

Disk na aktualizáciu ovládačov tlačiarne Epson Stylus Photo 2200 pre Mac je nevyhnutný softvér pre každého, kto vlastní tlačiareň Epson Stylus Photo 2200. Tento nástroj na aktualizáciu ovládačov eliminuje možné orezávanie z určitých písiem pri tlači z niektorých aplikácií na spracovanie textu, čím zaisťuje, že vaše výtlačky budú vždy vyzerať ostré a jasné.

Ak ste sa niekedy stretli s problémami, že vaša tlačiareň netlačí správne určité písma, potom viete, aké to môže byť frustrujúce. S diskom Epson Stylus Photo 2200 Printer Driver Updater Disk pre Mac sa môžete s týmito problémami raz a navždy rozlúčiť.

Tento inštalačný program umiestni na vašu pracovnú plochu priečinok s označením „epson10773“. Ak chcete začať, jednoducho otvorte priečinok a dvakrát kliknite na inštalačný program. Inštalačný proces je rýchly a jednoduchý, takže budete v krátkom čase v prevádzke.

Jednou zo skvelých vecí na tomto softvéri je, že je špeciálne navrhnutý pre používateľov počítačov Mac. Ak používate počítač Mac, tento aktualizátor ovládačov bude bez problémov spolupracovať s vaším systémom, aby zaistil, že všetko bude fungovať hladko.

Okrem odstránenia problémov s orezávaním pri určitých fontoch poskytuje tento aktualizátor ovládačov aj ďalšie výhody. Môže napríklad pomôcť zlepšiť kvalitu tlače optimalizáciou nastavení farieb a ďalších parametrov. Obsahuje tiež rôzne opravy chýb a vylepšenia výkonu, ktoré môžu pomôcť zlepšiť celkový výkon tlačiarne.

Celkovo možno povedať, že ak vlastníte tlačiareň Epson Stylus Photo 2200 a chcete zabezpečiť, aby fungovala čo najlepšie, potom disk na aktualizáciu ovládačov tlačiarne Epson Stylus Photo 2200 pre Mac určite stojí za zváženie. Vďaka jednoduchému procesu inštalácie a mnohým výhodám je to nevyhnutný softvér pre každého seriózneho používateľa tlačiarne.

Kľúčové vlastnosti:

- Eliminuje možné orezávanie z určitých písiem pri tlači z niektorých aplikácií na spracovanie textu

- Optimalizuje nastavenia farieb a ďalšie parametre na zlepšenie kvality tlače

- Zahŕňa rôzne opravy chýb a vylepšenia výkonu

- Špeciálne navrhnuté pre použitie s počítačmi Mac

Požiadavky na systém:

- macOS X v10.2 alebo novší

- Tlačiareň Epson Stylus Photo 2200

Záver:

Disk na aktualizáciu ovládačov tlačiarne Epson Stylus Photo 2200 pre Mac je nevyhnutnou súčasťou softvéru, ak vlastníte tlačiareň Epson Stylus Photo 2200. Eliminuje možné problémy s orezávaním určitých fontov pri tlači z niektorých aplikácií na spracovanie textu a zároveň poskytuje množstvo ďalších výhod, ako je lepšia kvalita tlače prostredníctvom optimalizovaných nastavení farieb a rôznych opráv chýb/vylepšenia výkonu.

Vďaka jednoduchému inštalačnému procesu špeciálne navrhnutému na použitie s počítačmi Mac nie je dôvod nevyskúšať tento aktualizátor ovládačov ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epson
Stránka vydavateľa http://www.epson.com/
Dátum vydania 2008-11-09
Dátum pridania 2003-11-27
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače tlačiarne
Verzia 1.16
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky Mac OS 8.5.1/9.2.2
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1596

Comments:

Najpopulárnejší