Epson Stylus Color 800 for Mac

Epson Stylus Color 800 for Mac 1.16s

Mac / Epson / 63 / Úplná špecifikácia
Popis

Epson Stylus Color 800 pre Mac je ovládač tlačiarne, ktorý umožňuje počítaču Mac komunikovať s tlačiarňou Epson Stylus Color 800. Tento ovládač je nevyhnutný na tlač dokumentov, fotografií a iných materiálov z počítača Mac na tlačiarni Epson Stylus Color 800.

S týmto ovládačom nainštalovaným na počítači Mac si môžete vychutnať vysokokvalitné výtlačky so živými farbami a ostrými detailmi. Ovládač Epson Stylus Color 800 pre Mac podporuje širokú škálu typov a veľkostí médií vrátane obyčajného papiera, lesklého fotografického papiera, obálok, štítkov a ďalších.

Kompatibilita

Ovládač Epson Stylus Color 800 pre Mac je kompatibilný s rôznymi verziami operačných systémov macOS. Patrí medzi ne macOS X v10.6.x alebo novšie verzie až po macOS Catalina (v10.15.x). Preto, ak máte na svojom zariadení nainštalovaný niektorý z týchto operačných systémov, môžete tento softvér jednoducho nainštalovať bez akýchkoľvek problémov s kompatibilitou.

Inštalácia

Inštalácia ovládača Epson Stylus Color 800 pre Mac je jednoduchá a priamočiara. Môžete si ho stiahnuť z oficiálnej webovej stránky alebo použiť inštalačné CD, ktoré je súčasťou balenia tlačiarne.

Po stiahnutí alebo vložení do jednotky CD postupujte podľa týchto krokov:

1) Dvakrát kliknite na stiahnutý súbor alebo vložte inštalačné CD do mechaniky.

2) Postupujte podľa pokynov inštalátora

3) Pripojte tlačiareň k zdroju napájania

4) Pripojte kábel USB medzi tlačiareň a počítač

5) Zapnite tlačiareň

Po úspešnom dokončení týchto krokov budete môcť tlačiť dokumenty pomocou tohto softvéru bez akýchkoľvek problémov.

Vlastnosti

Ovládač Epson Stylus Color 800 pre Mac je vybavený niekoľkými funkciami, vďaka ktorým je tlač jednoduchšia a pohodlnejšia ako kedykoľvek predtým:

1) Vysokokvalitné výtlačky: S týmto softvérom nainštalovaným na vašom zariadení získate vždy vysokokvalitné výtlačky.

2) Podpora médií: Tento softvér podporuje rôzne typy médií, ako je obyčajný papier, lesklý fotografický papier atď.

3) Jednoduchá inštalácia: Proces inštalácie je jednoduchý a priamočiary, čo uľahčuje aj začiatočníkom.

4) Kompatibilita: Je kompatibilný s rôznymi verziami operačných systémov macOS, čo znamená, že používatelia sa pri inštalácii nemusia obávať problémov s kompatibilitou.

5) Užívateľsky prívetivé rozhranie: Rozhranie tohto softvéru je užívateľsky prívetivé, čo uľahčuje prácu aj začiatočníkom.

Záver

Na záver, ak vlastníte tlačiareň Epson Stylus Color 800, je potrebné nainštalovať príslušné ovládače, ako napríklad „Epson Stylus Color 800“, aby ste mohli bezproblémovo tlačiť dokumenty z počítača Mac. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a funkciám kompatibility spolu s podporou rôznych typov médií je ideálnou voľbou pre používateľov, ktorí sa tešia na bezproblémovú tlač doma alebo v kancelárii!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epson
Stránka vydavateľa http://www.epson.com/
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2003-06-09
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače tlačiarne
Verzia 1.16s
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky Mac OS 8.5.1 - 9.2.2
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 63

Comments:

Najpopulárnejší