Streetwise Sherlock Channel for Mac

Streetwise Sherlock Channel for Mac 2.0

Mac / Streetwise Software / 111 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak ste austrálskym používateľom Mac, viete, aké frustrujúce môže byť nájsť to, čo hľadáte online. S toľkými rôznymi webovými stránkami a vyhľadávacími nástrojmi je ľahké sa stratiť v náhode. Tu prichádza Streetwise Sherlock Channel pre Mac.

Tento jednoduchý, ale výkonný softvér vám umožňuje jednoducho vyhľadávať v internetovom obchode Streetwise z počítača Macintosh. Či už hľadáte softvér, hry alebo iné digitálne produkty, tento kanál vám pomôže rýchlo a jednoducho nájsť to, čo potrebujete.

Jednou zo skvelých vecí na Streetwise Sherlock Channel je jeho jednoduchosť. Na rozdiel od iných vyhľadávacích nástrojov, ktoré môžu byť ohromujúce a mätúce, je tento kanál navrhnutý s ohľadom na jednoduché používanie. Jednoducho zadajte hľadané výrazy do poskytnutého poľa a stlačte Enter – v priebehu niekoľkých sekúnd budete mať zoznam relevantných výsledkov na dosah ruky.

Nenechajte sa však zmiasť jeho jednoduchosťou – Streetwise Sherlock Channel je tiež neuveriteľne výkonný. Používa pokročilé algoritmy, ktoré zaisťujú, že vaše vyhľadávania sú čo najpresnejšie, aj keď sú vaše kľúčové slová nesprávne napísané alebo neúplné.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho kompatibilita so všetkými verziami Mac OS X. Či už používate staršiu verziu ako Snow Leopard alebo novšiu ako Catalina, Streetwise Sherlock Channel bude s vaším systémom bezproblémovo fungovať.

Samozrejme, žiadny softvér by nebol úplný bez podpory jeho vývojárov – a to je ďalšia oblasť, v ktorej Streetwise vyniká. Tím stojaci za týmto produktom sa venuje poskytovaniu špičkových zákazníckych služieb a technickej podpory vždy, keď je to potrebné.

Či už ste bežný používateľ, ktorý hľadá nejaké nové hry, alebo majiteľ firmy, ktorý hľadá základné softvérové ​​nástroje, vyskúšajte Streetwise Sherlock Channel ešte dnes! Vďaka jednoduchému použitiu, výkonným funkciám a neprekonateľnej zákazníckej podpore sa určite okamžite stane nenahraditeľnou súčasťou vašej digitálnej sady nástrojov.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Streetwise Software
Stránka vydavateľa http://www.streetwise.net.au
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2003-05-26
Kategória Internetový softvér
Podkategória Vyhľadávacie nástroje
Verzia 2.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.2
Požiadavky Mac OS X 10.2 or higher Sherlock 3
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 111

Comments:

Najpopulárnejší