USB Browser Mouse

USB Browser Mouse 1.0.0.1

Windows / Compaq / 2101 / Úplná špecifikácia
Popis

USB Browser Mouse je softvér s ovládačom, ktorý vám umožňuje používať myš ako prehliadač. Tento softvér je navrhnutý tak, aby fungoval s akoukoľvek myšou USB a poskytuje ľahko použiteľné rozhranie na prehliadanie webu.

S myšou USB Browser Mouse môžete jednoducho prechádzať webovými stránkami pomocou rolovacieho kolieska myši. Pomocou tlačidiel myši sa môžete tiež vrátiť a vpred v histórii prehliadania, otvárať nové karty a zatvárať karty.

Tento softvér je ideálny pre každého, kto chce zlepšiť svoje prehliadanie efektívnejším používaním myši. Či už ste príležitostný používateľ alebo náročný používateľ, myš USB Browser Mouse vám pomôže urobiť viac za kratší čas.

Vlastnosti:

- Ľahko použiteľné rozhranie: USB Browser Mouse má intuitívne rozhranie, ktoré uľahčuje navigáciu po webových stránkach pomocou myši.

- Prispôsobiteľné nastavenia: Nastavenia myši USB Browser Mouse môžete prispôsobiť svojim potrebám. Môžete napríklad zmeniť citlivosť rolovacieho kolieska alebo priradiť rôzne funkcie tlačidlám myši.

- Kompatibilné s akoukoľvek myšou USB: Softvér funguje s akoukoľvek štandardnou myšou USB, takže si nemusíte kupovať špeciálne zariadenie len na tento účel.

- Šetrí čas: Efektívnejším používaním myši ušetríte čas pri prehliadaní webu. To znamená, že stihnete viac za kratší čas.

- Zlepšuje produktivitu: USB Browser Mouse pomáha zvyšovať produktivitu tým, že používateľom uľahčuje a zrýchľuje prehliadanie webových stránok.

Ako to funguje:

Ak chcete používať myš USB Browser Mouse, jednoducho si ju stiahnite a nainštalujte do počítača. Po inštalácii pripojte akúkoľvek štandardnú myš USB do jedného z dostupných portov na počítači.

Po úspešnom pripojení zariadenia spustite aplikáciu z jej ikony na ploche alebo na paneli ponuky Štart. Potom vyberte možnosť „Prehliadač USB“ z rozbaľovacej ponuky umiestnenej v ľavom hornom rohu okna aplikácie.

Po výbere tejto možnosti povolíte všetky funkcie súvisiace špecificky s prehliadaním internetu, ako je napríklad posúvanie stránok nahor/nadol bez nutnosti manuálneho pohybu kurzora po obrazovke; rýchle otváranie/zatváranie kariet pomocou priradených klávesových skratiek atď., ktoré sú tiež prispôsobiteľné podľa individuálnych preferencií!

Záver:

Na záver, ak hľadáte jednoduchý spôsob, ako zvýšiť produktivitu pri prehliadaní online, potom nehľadajte nič iné ako náš úžasný produkt – prehliadač USB! Vďaka prispôsobiteľným nastaveniam a kompatibilite so všetkými štandardnými myšami, ktoré sú dnes k dispozícii; tento softvér ovládača ponúka používateľom bezkonkurenčné pohodlie pri rýchlej a efektívnej navigácii na webových stránkach bez toho, aby museli manuálne pohybovať kurzorom po obrazovke! Tak načo čakať? Stiahnite si teraz a začnite využívať výhody ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Compaq
Stránka vydavateľa http://www.compaq.com
Dátum vydania 2008-08-26
Dátum pridania 2003-04-13
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače myši
Verzia 1.0.0.1
Požiadavky OS Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Požiadavky Windows 98/NT/ME/2000/XP
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 2101

Comments: