FingerSystem i-Pen HID Mouse

FingerSystem i-Pen HID Mouse 1.2.0.0

Windows / FingerSystem / 341 / Úplná špecifikácia
Popis

FingerSystem i-Pen HID Mouse je softvér ovládača, ktorý používateľom umožňuje používať prst ako myš. Tento inovatívny softvér umožňuje používateľom ovládať svoj počítač bez potreby tradičnej myši alebo touchpadu. S myšou FingerSystem i-Pen HID Mouse môžu používatelia jednoducho používať svoj prst na navigáciu a klikanie na položky na obrazovke počítača.

Tento softvér ovládača je kompatibilný s operačnými systémami Windows a podporuje 32-bitové aj 64-bitové verzie. Ľahko sa inštaluje a vyžaduje minimálne nastavenie, vďaka čomu je ideálnym riešením pre tých, ktorí chcú jednoduchý, ale efektívny spôsob ovládania počítača.

Jednou z kľúčových vlastností myši FingerSystem i-Pen HID Mouse je jej schopnosť rozpoznávať rôzne typy gest. Používatelia môžu vykonávať rôzne akcie, ako je kliknutie ľavým tlačidlom myši, kliknutie pravým tlačidlom myši, posúvanie nahor/nadol, priblíženie/oddialenie a ďalšie jednoduchým použitím rôznych gest prstov. Používatelia tak môžu rýchlo a efektívne prechádzať dokumentmi alebo webovými stránkami.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru ovládača sú jeho prispôsobiteľné nastavenia. Používatelia si môžu upraviť citlivosť touchpadu alebo zmeniť nastavenia rozpoznávania gest podľa svojich preferencií. To im umožňuje doladiť softvér podľa toho, ako ho používajú.

FingerSystem i-Pen HID Mouse tiež prichádza s intuitívnym používateľským rozhraním, ktoré používateľom uľahčuje rýchly prístup ku všetkým jej funkciám. Rozhranie zobrazuje všetky dostupné možnosti usporiadaným spôsobom, takže používatelia môžu ľahko nájsť to, čo hľadajú.

Pokiaľ ide o výkon, myš FingerSystem i-Pen HID poskytuje vynikajúce výsledky vďaka svojim pokročilým algoritmom, ktoré zaisťujú presné sledovanie a plynulý pohyb po obrazovke. Má tiež nízku latenciu, čo znamená, že neexistuje žiadne oneskorenie medzi pohybom prsta a pohybom kurzora na obrazovke.

Celkovo je FingerSystem i-Pen HID Mouse vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivú alternatívnu metódu vstupu pre svoj počítačový systém. Jeho jednoduché použitie v kombinácii s výkonnými funkciami z neho robí jeden z najlepších dostupných ovládačov v tejto kategórii!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ FingerSystem
Stránka vydavateľa http://www.fingersystem.com/
Dátum vydania 2008-08-26
Dátum pridania 2003-03-20
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače myši
Verzia 1.2.0.0
Požiadavky OS Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Požiadavky Windows 98/NT/ME/2000/XP
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 341

Comments: