EPSON Perfection 1670

EPSON Perfection 1670 1.2.0.0

Windows / Epson / 1409 / Úplná špecifikácia
Popis

EPSON Perfection 1670 je výkonný softvérový ovládač, ktorý poskytuje inovatívne možnosti obnovy fotografií, neuveriteľnú hodnotu a úžasnú kvalitu obrazu. Tento softvér je navrhnutý tak, aby vám pomohol obnoviť staré fotografie a oživiť ich jediným dotykom. Vďaka svojim pokročilým funkciám a špičkovej technológii je EPSON Perfection 1670 dokonalým riešením pre každého, kto si chce uchovať svoje vzácne spomienky.

Jednou z najpôsobivejších funkcií tohto softvéru je jeho exkluzívne obnovenie farieb jedným dotykom pomocou technológie Epson Easy Photo Fix. Táto funkcia vám umožňuje obnoviť vyblednuté fotografie jediným kliknutím, vďaka čomu ju môže používať každý. Či už ste profesionálny fotograf alebo amatérsky nadšenec, táto funkcia vám vždy pomôže dosiahnuť ohromujúce výsledky.

Okrem možností obnovy farieb sa EPSON Perfection 1670 môže pochváliť aj hardvérovým rozlíšením 1600 x 3200 dpi. Tento skener s vysokým rozlíšením zaisťuje, že vaše obrázky budú zachytené v úžasných detailoch a čistote. Či už skenujete staré rodinné fotografie alebo dôležité dokumenty, tento skener vždy poskytne výnimočné výsledky.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho vstavaný 35 mm adaptér na diapozitív a filmový pás. Tento adaptér vám uľahčuje skenovanie starých diapozitívov a negatívov bez toho, aby ste museli kupovať ďalšie vybavenie alebo príslušenstvo. Pomocou tohto adaptéra môžete rýchlo digitalizovať všetky svoje staré filmové pásy a diapozitívy, aby ste ich mohli jednoducho zdieľať s priateľmi a rodinou.

EPSON Perfection 1670 sa dodáva aj s kompletným softvérovým balíkom na vylepšenie fotografií a ďalšie. Tento balík obsahuje všetko od základných nástrojov na úpravu, ako je orezanie a zmena veľkosti, až po pokročilé funkcie, ako je odstránenie červených očí a korekcia farieb. S týmito nástrojmi, ktoré máte k dispozícii, môžete jednoducho vylepšiť svoje fotografie akýmkoľvek spôsobom, ktorý uznáte za vhodný.

A nakoniec, EPSON Perfection 1670 ponúka vysokorýchlostné pripojenie USB 2.0 pre rýchly prenos dát medzi počítačom a skenerom. To znamená, že nebudete musieť dlho čakať na dokončenie skenovania – aj keď ide o obrázky s vysokým rozlíšením.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný softvér ovládača, ktorý poskytuje výnimočné výsledky, pokiaľ ide o možnosti obnovy fotografií, potom nehľadajte nič iné ako softvér EPSON Perfection 1670 Photo Scanner Driver Software!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epson
Stránka vydavateľa http://www.epson.com/
Dátum vydania 2008-08-26
Dátum pridania 2003-02-28
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače skenera
Verzia 1.2.0.0
Požiadavky OS Windows, Windows 98, Windows 2000, Windows XP
Požiadavky Windows 98SE/ME/2000/XP 128MB RAM 500MB HDD space
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1409

Comments: