NewsFinder for Mac

NewsFinder for Mac 1.2

Mac / Black Diamond / 1869 / Úplná špecifikácia
Popis

NewsFinder pre Mac: Najlepší nástroj na vyhľadávanie serverov s otvoreným prístupom

Ste unavení z toho, že spravodajské servery vášho ISP neobsahujú diskusné skupiny, ktoré chcete čítať? Alebo možno majú neuspokojivé udržanie alebo obmedzené krmivo? Možno sú komerčné spravodajské servery nad vaše možnosti. Ak vám niektorý z týchto scenárov znie povedome, potom je NewsFinder riešením, ktoré ste hľadali.

NewsFinder je sharewarový program navrhnutý špeciálne na vyhľadávanie serverov správ s otvoreným prístupom (Usenet). Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu a výkonným možnostiam vyhľadávania NewsFinder uľahčuje vyhľadávanie iných spravodajských serverov, ktoré obsahujú vaše obľúbené diskusné skupiny.

Či už sa zaujímate o politiku, technológie, zábavu alebo akúkoľvek inú tému pod slnkom, NewsFinder vám pomôže zostať v obraze s najnovšími správami a diskusiami z celého sveta. A keďže je k dispozícii výhradne pre Mac OS X, môžete si byť istí, že bude bezproblémovo fungovať s vaším existujúcim softvérom a hardvérom.

Tak načo čakať? Stiahnite si NewsFinder ešte dnes a začnite objavovať všetko, čo Usenet ponúka!

Kľúčové vlastnosti:

1. Ľahko použiteľné rozhranie: Vďaka svojmu intuitívnemu dizajnu a jednoduchým navigačným nástrojom vám NewsFinder uľahčuje rýchlo a jednoducho nájsť to, čo hľadáte.

2. Výkonné možnosti vyhľadávania: Či už vyhľadávate podľa kľúčového slova alebo prehliadate podľa kategórie, funkcie rozšíreného vyhľadávania NewsFinder uľahčia nájdenie presne toho, čo potrebujete.

3. Komplexná databáza: Vďaka prístupu k tisícom spravodajských serverov s otvoreným prístupom z celého sveta vám NewsFinder poskytuje prístup k väčšiemu obsahu ako kedykoľvek predtým.

4. Prispôsobiteľné nastavenia: Od jazykových preferencií až po možnosti výberu servera, NewsFinder vám umožňuje prispôsobiť vaše prostredie tak, aby čo najlepšie vyhovovalo vašim potrebám.

5. Pravidelné aktualizácie: Náš tím vývojárov neustále pracuje v zákulisí, aby zabezpečil, že naša databáza bude stále aktuálna s najnovšími informáciami z celého webu.

Ako to funguje:

Používanie NewsFinder nemôže byť jednoduchšie! Jednoducho si stiahnite a nainštalujte náš softvér do svojho počítača Mac (kompatibilný s OS X 10.7 alebo novším), spustite aplikáciu z priečinka Aplikácie alebo ikony na paneli ponuky Dock, zadajte kľúčové slovo alebo prehľadávajte podľa kategórie pomocou našich pokročilých funkcií vyhľadávania, vyberte jednu z naše odporúčané spravodajské servery s otvoreným prístupom na základe ich hodnotenia rýchlosti a spoľahlivosti, pripojte sa a užívajte si!

Požiadavky na systém:

- Mac OS X 10.7 (Lion) alebo novší

- Procesor na báze Intel

- Najmenej 512 MB RAM

Cena:

Newsfinder ponúka dva cenové plány – bezplatná skúšobná verzia a plná verzia (19 dolárov). Bezplatná skúšobná verzia umožňuje používateľom úplný prístup, ale trvá len 14 dní, po ktorých si používatelia musia zakúpiť licenčný kľúč, aby mohli naďalej využívať všetky funkcie bez obmedzení.

Záver:

Ak je pre vás dôležité byť informovaný o aktuálnom dianí, ale tradičné zdroje, ako sú noviny, to už jednoducho neriešia, skúste to s nami! Náš softvér poskytuje cenovo dostupný spôsob pre každého, kto chce získať prístup k vysokokvalitnému obsahu bez narušenia svojho rozpočtu, a zároveň poskytuje intuitívny používateľský zážitok, takže tento nástroj môžu efektívne využívať aj tí, ktorí sú menej technicky zdatní!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Black Diamond
Stránka vydavateľa http://www.bdiamond.com/
Dátum vydania 2008-11-09
Dátum pridania 2003-02-18
Kategória Komunikácia
Podkategória Nástroje SMS
Verzia 1.2
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky Mac OS 8.5/9.x
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1869

Comments:

Najpopulárnejší