Epson Stylus Color 980/980N for Mac

Epson Stylus Color 980/980N for Mac 1.3aD

Mac / Epson / 32 / Úplná špecifikácia
Popis

Ovládač tlačiarne Epson Stylus Color 980/980N je softvérový program, ktorý umožňuje počítaču Mac komunikovať s tlačiarňou Epson Stylus Color 980 alebo 980N. Tento ovládač je nevyhnutný pre správne fungovanie tlačiarne a zabezpečuje tlač dokumentov a obrázkov vo vysokej kvalite.

Kompatibilita:

Ovládač tlačiarne Epson Stylus Color 980/980N je kompatibilný so systémom Mac OS X verzie 10.2.x, 10.3.xa 10.4.x.

Vlastnosti:

Ovládač tlačiarne Epson Stylus Color 980/980N ponúka niekoľko funkcií, vďaka ktorým je vynikajúcou voľbou pre každého, kto vlastní tlačiareň Epson Stylus Color. Niektoré z týchto funkcií zahŕňajú:

1) Vysokokvalitná tlač: Ovládač zaisťuje, že pri každom použití tlačiarne získate výtlačky vysokej kvality.

2) Jednoduchá inštalácia: Proces inštalácie ovládača je jednoduchý a jeho dokončenie trvá len niekoľko minút.

3) Užívateľsky prívetivé rozhranie: V užívateľskom rozhraní ovládača je jednoduchá navigácia, čo používateľom uľahčuje úpravu nastavení a prispôsobenie ich tlače.

4) Prispôsobiteľné nastavenia: Používatelia môžu prispôsobiť rôzne nastavenia, ako je veľkosť papiera, kvalita tlače, správa farieb atď., podľa svojich preferencií.

5) Automatické aktualizácie: Softvér sa automaticky aktualizuje, keď sú k dispozícii nové verzie, takže používatelia majú vždy prístup k najnovším funkciám a vylepšeniam.

Výhody:

Používanie ovládača tlačiarne Epson Stylus Color 980/980N ponúka niekoľko výhod, ako napríklad:

1) Vylepšená kvalita tlače: S týmto softvérom nainštalovaným na počítači Mac môžete očakávať lepšiu kvalitu tlače v porovnaní s používaním všeobecných ovládačov alebo žiadnych ovládačov.

2) Zvýšená produktivita: Keďže softvér zjednodušuje tlačové procesy poskytovaním prispôsobiteľných nastavení a automatických aktualizácií, používatelia môžu ušetriť čas a zároveň zvýšiť úroveň produktivity vo svojom pracovnom prostredí.

3) Cenovo efektívne riešenie: Používaním tohto bezplatného softvéru namiesto nákupu drahých ovládačov tretích strán alebo tlačiarní so vstavanými ovládačmi môžu používatelia ušetriť peniaze bez obetovania kvality alebo funkčnosti.

Záver:

Na záver, ak vlastníte tlačiareň Epson Stylus Color 980 alebo 980N a chcete si zabezpečiť optimálny výkon svojho zariadenia a zároveň si užívať vysokokvalitné výtlačky pri každom použití – potom vám inštaláciu tohto bezplatného softvéru do počítača Mac dôrazne odporúčame! Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu, prispôsobiteľným možnostiam nastavení a funkcii automatických aktualizácií – nie je dôvod to neskúsiť ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epson
Stránka vydavateľa http://www.epson.com/
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2003-01-03
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače tlačiarne
Verzia 1.3aD
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.2
Požiadavky Mac OS X 10.1.3 - 10.2.1
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 32

Comments:

Najpopulárnejší