Epson Stylus Photo 890 for Mac

Epson Stylus Photo 890 for Mac 1.3aA

Mac / Epson / 95 / Úplná špecifikácia
Popis

Epson Stylus Photo 890 pre Mac je ovládač tlačiarne, ktorý je navrhnutý tak, aby spolupracoval s tlačiarňou Epson Stylus Photo 890. Tento ovládač vám umožňuje tlačiť vysokokvalitné fotografie a dokumenty z počítača Mac.

S Epson Stylus Photo 890 pre Mac si môžete vychutnať rýchly a spoľahlivý výkon tlače. Ovládač je optimalizovaný na použitie s najnovšími verziami systému macOS, čo zaisťuje, že z tlačiarne získate najlepší možný výkon.

Jednou z kľúčových vlastností tohto ovládača je jeho schopnosť produkovať vysokokvalitné výtlačky. Epson Stylus Photo 890 pre Mac využíva pokročilú technológiu tlače na poskytovanie ostrých a živých obrázkov, ktoré určite zapôsobia. Či už tlačíte fotografie alebo dokumenty, tento ovládač zaistí, že každý výtlačok bude vyzerať skvele.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou tohto ovládača je jednoduchosť používania. Inštalácia a používanie Epson Stylus Photo 890 pre Mac je jednoduché a priamočiare, aj keď nie ste skúsený používateľ počítača. Softvér je dodávaný s jasnými pokynmi a užívateľsky prívetivým rozhraním, ktoré uľahčuje začatie.

Okrem jednoduchého používania ponúka Epson Stylus Photo 890 pre Mac aj množstvo možností prispôsobenia. Môžete upraviť nastavenia, ako je typ papiera, kvalita tlače a vyváženie farieb, aby ste zaistili, že vaše výtlačky budú vyzerať presne tak, ako chcete.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte spoľahlivý ovládač tlačiarne, ktorý poskytuje vysokokvalitné výtlačky na vašom počítači Mac, potom nehľadajte nič iné ako Epson Stylus Photo 890 pre Mac. Vďaka svojim pokročilým funkciám a jednoduchému použitiu tento softvér určite splní všetky vaše tlačové potreby.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epson
Stránka vydavateľa http://www.epson.com/
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2002-12-05
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače tlačiarne
Verzia 1.3aA
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.2
Požiadavky Mac OS X 10.4 PPCMac OS X 10.3.9Mac OS X 10.4 IntelMac OS X 10.0Mac OS X 10.1Mac OS X 10.5 PPCMac OS X 10.2Mac OS X 10.5 IntelMac OS X 10.3Mac OS Classic
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 95

Comments:

Najpopulárnejší