Epson Stylus Photo 2200 Printer Driver for Mac

Epson Stylus Photo 2200 Printer Driver for Mac 7.2

Mac / Epson / 3310 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak používate Mac a vlastníte tlačiareň Epson Stylus Photo 2200, potom viete, aké dôležité je mať v počítači nainštalovaný najnovší ovládač. Ovládač tlačiarne Epson Stylus Photo 2200 pre Mac je najnovší ovládač dostupný pre tento model tlačiarne a teraz je k dispozícii na stiahnutie.

Tento ovládač je navrhnutý tak, aby fungoval s operačnými systémami Mac OS 8.x/9.x. Jeho inštalácia je jednoduchá a dodáva sa s jednoduchým inštalačným programom, ktorý umiestni na vašu pracovnú plochu priečinok s označením „epson10400“. Všetko, čo musíte urobiť, je otvoriť priečinok a spustiť inštalačný program.

Po nainštalovaní tento ovládač umožní vašej tlačiarni Epson Stylus Photo 2200 bezproblémovú komunikáciu s počítačom Mac. Budete môcť tlačiť vysokokvalitné fotografie a dokumenty bez akýchkoľvek problémov a chýb.

Ovládač tlačiarne Epson Stylus Photo 2200 pre Mac bol optimalizovaný na výkon a zaisťuje, že z tlačiarne získate tie najlepšie možné výsledky. Podporuje rôzne typy a veľkosti papiera, vrátane lesklého fotografického papiera, matného papiera, jemného umeleckého papiera a ďalších.

Jednou z výnimočných vlastností tohto ovládača je jeho schopnosť produkovať presné farby na výtlačkoch. To znamená, že ak tlačíte fotografie alebo umelecké diela, ktoré vyžadujú presnú reprodukciu farieb, tento ovládač vždy poskytne vynikajúce výsledky.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto ovládača je jeho kompatibilita s rôznymi softvérovými programami na úpravu obrázkov, ako je napríklad Adobe Photoshop. To znamená, že ak na počítači Mac používate Photoshop alebo akýkoľvek iný podobný softvérový program, môžete jednoducho tlačiť priamo z týchto aplikácií pomocou ovládača tlačiarne Epson Stylus Photo 2200 pre Mac.

Celkovo, ak vlastníte tlačiareň Epson Stylus Photo 2200 a používate aj počítač Mac, potom stiahnutie a inštalácia tohto najnovšieho ovládača by mala byť na prvom mieste vášho zoznamu priorít. Vďaka svojim vynikajúcim funkciám optimalizácie výkonu a kompatibilite s rôznymi softvérovými programami na úpravu obrázkov, ako je Adobe Photoshop, je tlač fotografií vo vysokej kvalite určite jednoduchšia ako kedykoľvek predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epson
Stránka vydavateľa http://www.epson.com/
Dátum vydania 2008-11-09
Dátum pridania 2002-10-24
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače tlačiarne
Verzia 7.2
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky Mac OS 8.6/OS 9.2.2
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 3310

Comments:

Najpopulárnejší