Epson Stylus C82 for Mac

Epson Stylus C82 for Mac 7.2aA

Mac / Epson / 147 / Úplná špecifikácia
Popis

Epson Stylus C82 pre Mac je ovládač tlačiarne, ktorý umožňuje počítaču Mac komunikovať s tlačiarňou Epson Stylus C82. Tento ovládač je nevyhnutný na tlač dokumentov, fotografií a iných materiálov z počítača Mac pomocou tlačiarne Epson Stylus C82.

Tlačiareň Epson Stylus C82 pre Mac je navrhnutá tak, aby bezproblémovo spolupracovala s operačným systémom Mac a vždy vám poskytovala výtlačky vysokej kvality. S týmto ovládačom nainštalovaným v počítači môžete jednoducho tlačiť dokumenty a fotografie v rôznych veľkostiach a formátoch.

Kľúčové vlastnosti:

1. Jednoduchá inštalácia: Inštalačný proces Epson Stylus C82 pre Mac je priamočiary a ľahko sledovateľný. Ovládač si môžete stiahnuť z oficiálnej webovej stránky spoločnosti Epson alebo použiť inštalačné CD, ktoré sa dodáva s tlačiarňou.

2. Vysokokvalitné výtlačky: Epson Stylus C82 pre Mac poskytuje výtlačky vysokej kvality so živými farbami a ostrými detailmi. Či už tlačíte textové dokumenty alebo fotografie, tento ovládač zaistí, že každý výtlačok bude vyzerať profesionálne.

3. Univerzálne možnosti tlače: S týmto ovládačom nainštalovaným na vašom počítači môžete tlačiť dokumenty rôznych veľkostí a formátov, ako sú A4, A5, B5, obálky, štítky atď.

4. Užívateľsky prívetivé rozhranie: Používateľské rozhranie Epson Stylus C82 pre Mac je intuitívne a ľahko sa v ňom pohybuje. K všetkým funkciám tohto ovládača máte prístup z jedného okna bez akýchkoľvek problémov.

5. Automatické aktualizácie: Softvér pravidelne automaticky kontroluje aktualizácie, aby ste mali vždy prístup k novým funkciám a vylepšeniam.

Kompatibilita:

Epson Stylus C82 pre Mac je kompatibilný so všetkými verziami operačných systémov macOS X 10.x alebo novších s procesormi Intel (Mac OS X 10.x - 10.y).

Záver:

Ak vlastníte tlačiareň Epson Stylus C82 a používate MacBook alebo iMac so systémom macOS X 10.x alebo novším operačným systémom na procesoroch Intel (Mac OS X 10.x – 10.y), potom si nainštalujte Epson Stylus C82 pre Mac umožní bezproblémovú komunikáciu medzi vaším počítačom a tlačiarňou a zároveň vždy poskytuje vysokokvalitné výtlačky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epson
Stránka vydavateľa http://www.epson.com/
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2002-09-03
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače tlačiarne
Verzia 7.2aA
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky Mac OS 8.5.1 - 9.2.2
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 147

Comments:

Najpopulárnejší