Epson Stylus Photo 1200 for Mac

Epson Stylus Photo 1200 for Mac 1.2bA

Mac / Epson / 123 / Úplná špecifikácia
Popis

Epson Stylus Photo 1200 pre Mac je ovládač tlačiarne, ktorý je navrhnutý tak, aby spolupracoval s tlačiarňou Epson Stylus Photo 1200. Tento ovládač vám umožňuje tlačiť vysokokvalitné fotografie a dokumenty z počítača Mac.

S týmto ovládačom môžete využiť všetky možnosti svojej tlačiarne Epson Stylus Photo 1200. Fotografie môžete tlačiť s rozlíšením až 2880 x 720 dpi, čo znamená, že vaše výtlačky budú neuveriteľne ostré a detailné. Ovládač tiež podporuje širokú škálu typov a veľkostí papiera, takže si môžete vybrať tú najlepšiu možnosť pre svoje potreby.

Jednou z kľúčových vlastností tohto ovládača je jednoduchosť použitia. Má jednoduché rozhranie, ktoré uľahčuje úpravu nastavení, ako je typ papiera, kvalita tlače a vyváženie farieb. Pred odoslaním výtlačkov do tlačiarne si tiež môžete zobraziť ukážku, čo vám pomôže zabezpečiť, aby ste dostali presne to, čo chcete.

Ďalšou výhodou použitia tohto ovládača je jeho kompatibilita s rôznymi operačnými systémami. Bezproblémovo funguje s macOS verziami X10.6 alebo novšími, takže či už máte starší alebo novší počítač Mac, tento softvér by ste mali bez problémov používať.

Okrem základných možností tlače obsahuje Epson Stylus Photo 1200 pre Mac aj pokročilé funkcie, ako sú nástroje na správu farieb a profily ICC. Tieto nástroje vám umožňujú ešte viac doladiť vaše výtlačky úpravou vecí, ako je jas, kontrast, úrovne sýtosti a ďalšie.

Celkovo možno povedať, že ak vlastníte tlačiareň Epson Stylus Photo 1200 a pravidelne používate počítač Mac na tlačové úlohy – potom tento softvér určite stojí za zváženie! Vďaka svojim vysokokvalitným možnostiam výstupu v kombinácii s užívateľsky prívetivým rozhraním to určite zjednoduší tlačové úlohy ako kedykoľvek predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epson
Stránka vydavateľa http://www.epson.com/
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2002-08-06
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače tlačiarne
Verzia 1.2bA
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.1
Požiadavky Mac OS X 10.1 or higher
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 123

Comments:

Najpopulárnejší