Epson Stylus COLOR 800N for Mac

Epson Stylus COLOR 800N for Mac 1.1aS

Mac / Epson / 37 / Úplná špecifikácia
Popis

Epson Stylus COLOR 800N pre Mac je softvér ovládača, ktorý umožňuje počítaču Mac komunikovať s tlačiarňou Epson Stylus COLOR 800N. Tento softvér je navrhnutý tak, aby fungoval špeciálne s ethernetovými pripojeniami a nepodporuje pripojenia USB. Inštalátor umiestni na vašu pracovnú plochu priečinok s označením „epson10221“. V tomto priečinku nájdete a. dmg súbor, ktorý musíte otvoriť. Po otvorení sa na vašej ploche vytvorí obraz disku s názvom tlačiarne.

Ak chcete nainštalovať ovládač tlačiarne, jednoducho otvorte obraz disku a nájdite v ňom súbor installer.pkg. Dvojitým kliknutím na tento súbor spustíte proces inštalácie. Postupujte podľa pokynov poskytnutých inštalačným programom, kým sa úspešne nedokončí.

Je dôležité poznamenať, že táto tlačiareň nie je kompatibilná s kartou Ethernet s kódom produktu C12C823912. Ak máte túto ethernetovú kartu nainštalovanú v počítači, nebudete ju môcť použiť s touto tlačiarňou.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný a spoľahlivý softvér ovládača pre tlačiareň Epson Stylus COLOR 800N na počítači Mac, potom nehľadajte nič iné ako tento! Vďaka jednoduchému procesu inštalácie a kompatibilite s väčšinou ethernetových pripojení bude tlač z počítača Mac hračkou!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epson
Stránka vydavateľa http://www.epson.com/
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2002-02-15
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače tlačiarne
Verzia 1.1aS
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.1
Požiadavky Mac OS X 10.1 or higher
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 37

Comments:

Najpopulárnejší