dbForge Documenter for MySQL

dbForge Documenter for MySQL 2.0.192

Windows / Devart / 6 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak hľadáte spoľahlivý a efektívny spôsob, ako zdokumentovať svoje databázy MySQL, nehľadajte nič iné ako dbForge Documenter for MySQL. Tento výkonný nástroj je navrhnutý tak, aby automaticky generoval dokumentáciu celej databázy MySQL vo formátoch HTML, PDF a MARKDOWN. Vďaka svojim bohatým možnostiam prispôsobenia a podpore viacerých formátov súborov je dbForge Documenter pre MySQL dokonalým riešením pre podniky všetkých veľkostí.

Jednou z kľúčových vlastností dbForge Documenter for MySQL je jeho schopnosť extrahovať rozsiahle databázové informácie o všetkých objektoch MySQL, vrátane ich detailov, vlastností, SQL skriptu a medziobjektových závislostí. To znamená, že pomocou niekoľkých kliknutí získate úplný prehľad o štruktúre vašej databázy od A po Z.

Okrem svojich komplexných možností dokumentácie ponúka dbForge Documenter for MySQL aj celý rad možností prispôsobenia, ktoré vám umožňujú prispôsobiť vygenerovanú dokumentáciu vašim špecifickým potrebám. Môžete si vybrať jednotlivé databázové objekty a ich vlastnosti, ktoré budú zdokumentované, alebo si vybrať z množstva šablón štýlu a tém na doladenie rozloženia dokumentu.

Ďalšou skvelou vlastnosťou dbForge Documenter pre MySQL je podpora viacerých formátov súborov. Či už dávate prednosť súborom HTML, PDF alebo MARKDOWN, tento nástroj vám pomôže. A čo viac, súbory dokumentácie vygenerované v akomkoľvek formáte je možné vyhľadávať, takže používatelia môžu ľahko nájsť to, čo potrebujú.

Vďaka podpore anotácií objektov prostredníctvom vlastností COMMENT podporovaných týmto softvérovým nástrojom môžu používatelia pridávať anotácie ku každému objektu MySQL, čo uľahčuje aktualizáciu alebo úpravu vašich databáz ako kedykoľvek predtým.

Navigácia v súboroch s dokumentáciou nebola nikdy jednoduchšia vďaka vstavanej strúhanke, ktorú ponúka tento softvérový nástroj. Používatelia môžu rýchlo vyhľadávať vo vygenerovanej dokumentácii so zvýraznením všetkých položiek, ktoré zodpovedajú textu vyhľadávanému používateľom. Okrem toho je možné automatické dokumentovanie databázy s podporou poskytovanou rozhraním príkazového riadka, ktoré umožňuje nastavenie rutinných úloh jediným kliknutím.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľné, ale výkonné riešenie, ktoré vám pomôže zefektívniť vaše obchodné operácie a zároveň ušetrí čas na životne dôležité úlohy, ako je dokumentovanie databáz, potom nehľadajte nič iné ako dbForge Documenter For MYSQL!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Devart
Stránka vydavateľa http://www.devart.com/
Dátum vydania 2020-05-29
Dátum pridania 2020-05-29
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na správu databáz
Verzia 2.0.192
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 6

Comments: