GLHexen 2 Update for Mac

GLHexen 2 Update for Mac 0.8.1

Mac / pOx's Play House / 3753 / Úplná špecifikácia
Popis

Aktualizácia GLHexen 2 pre Mac – dokonalý herný zážitok

Ste fanúšikom strieľačiek z pohľadu prvej osoby? Milujete vzrušenie z objavovania nových svetov a boja s neľútostnými nepriateľmi? Ak áno, potom je GLHexen 2 hra pre vás! A teraz, s najnovšou aktualizáciou na verziu 0.8.1, je GLHexen 2 lepší ako kedykoľvek predtým.

Tento súbor aktualizuje GLHexen 2 na verziu 0.8.1, ktorá obsahuje mnoho opráv chýb a vylepšení, ktoré vylepšia váš herný zážitok. Vďaka tejto aktualizácii si môžete vychutnať plynulejšie hranie a vylepšenú grafiku, ktorá vás prenesie do iného sveta.

Jedným z najvýznamnejších vylepšení v tejto aktualizácii je oprava chyby, pri ktorej sa hra pri vytváraní snímky obrazovky zrútila. Tento problém bol vyriešený, takže teraz môžete zachytiť všetky svoje obľúbené momenty bez obáv zo straty postupu alebo zlyhania hry.

Ďalším veľkým vylepšením tejto aktualizácie je riešenie problémov s bojom proti vyrovnávacej pamäti na kartách Radeon. Tento problém spôsobil vizuálne artefakty v niektorých oblastiach hry a mohol by byť frustrujúci pre hráčov, ktorí sa snažia ponoriť do sveta GLHexen 2. S týmto implementovaným riešením si hráči môžu vychutnať plynulé hranie bez akýchkoľvek rušivých vizuálnych závad.

Ale to nie je všetko – táto aktualizácia obsahuje aj mnoho ďalších vylepšení! Napríklad:

- Vylepšená podpora displejov s vysokým rozlíšením

- Vylepšená kompatibilita s modernými operačnými systémami

- Lepší výkon na staršom hardvéri

Všetky tieto zmeny prispievajú k ešte pôsobivejšiemu hernému zážitku ako predtým! Či už hráte sami alebo s priateľmi online, GLHexen 2 vás zabaví celé hodiny.

Tak na čo čakáš? Stiahnite si aktualizáciu GLHexen 2 pre Mac ešte dnes a začnite objavovať nové svety plné nebezpečenstva a dobrodružstva!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ pOx's Play House
Stránka vydavateľa http://www.planetquake.com/paroxysm/
Dátum vydania 2008-11-08
Dátum pridania 2000-12-04
Kategória Hry
Podkategória Hry a editory
Verzia 0.8.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky Mac OS 8.5, GLHexen 2
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 3753

Comments:

Najpopulárnejší