KurioKlown for Mac

KurioKlown for Mac 1.05

Mac / Unvisible Universe Software / 31 / Úplná špecifikácia
Popis

KurioKlown pre Mac je zábavný a ľahko použiteľný domáci softvér, ktorý vám umožňuje okamžite vytvárať tváre klaunov. Vďaka širokému výberu funkcií klauna môžete kombinovať rôzne prvky, aby ste vytvorili svoju vlastnú jedinečnú postavu klauna. Či už chcete zabaviť svoje deti alebo sa len chcete zabaviť, KurioKlown je dokonalý nástroj na uvoľnenie vášho vnútorného klauna.

Jednou z najlepších vecí na KurioKlowne je jeho jednoduchosť. Softvér je navrhnutý s ohľadom na užívateľskú prívetivosť, takže aj keď nie ste technicky zdatní, budete ho môcť bez problémov používať. Všetko, čo musíte urobiť, je vybrať požadované funkcie z ponuky a pretiahnuť ich na plátno. Ich veľkosť a polohu môžete upravovať podľa potreby, kým nedosiahnete dokonalý vzhľad.

Ale nenechajte sa zmiasť jeho jednoduchosťou – KurioKlown má tiež množstvo pokročilých funkcií! Registrovaní používatelia napríklad získajú druhú kompletnú sadu klaunských funkcií, ktoré môžu používať okrem predvolených. To znamená, že existuje ešte viac možností na vytvorenie jedinečných klaunov.

Okrem toho budú registrovaní používatelia dostávať aj e-mailové upozornenia, keď budú k dispozícii nové sady funkcií. To zaisťuje, že budú mať vždy prístup k najnovším a najlepším klaunským funkciám hneď po ich vydaní.

Ďalšou skvelou vecou na KurioKlowne je jeho všestrannosť. Môžete ho použiť na všetky druhy účelov – od vytvárania vtipných avatarov pre profily sociálnych médií až po navrhovanie plagátov alebo letákov na udalosti, ako sú narodeninové oslavy alebo cirkusové predstavenia.

A keďže je KurioKlown špeciálne navrhnutý pre počítače Mac, beží hladko na všetkých verziách macOS bez akýchkoľvek problémov s kompatibilitou.

Či už ste profesionálny zabávač, ktorý hľadá nový nástroj do svojho arzenálu, alebo len niekto, kto miluje klaunov a chce si s nimi užiť trochu zábavy doma, KurioKlown má všetko, čo potrebujete! Vďaka intuitívnemu rozhraniu, pokročilým funkciám a pravidelným aktualizáciám bude tento softvér znova a znova vyvolávať úsmevy na tvárach ľudí!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Unvisible Universe Software
Stránka vydavateľa http://www.unvisibleuniverse.com
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2000-05-27
Kategória Domáci softvér
Podkategória Rôzny domáci softvér
Verzia 1.05
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky Mac OS X 10.4 PPCMac OS X 10.3.9Mac OS X 10.4 IntelMac OS X 10.0Mac OS X 10.1Mac OS X 10.5 PPCMac OS X 10.2Mac OS X 10.5 IntelMac OS X 10.3Mac OS Classic
cena $10.00
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 31

Comments:

Najpopulárnejší