IBM ViaVoice for Mac

IBM ViaVoice for Mac 1.0.2

Mac / IBM / 2862 / Úplná špecifikácia
Popis

IBM ViaVoice for Mac je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám umožňuje ovládať počítač hlasom. Vďaka svojej inovatívnej technológii rozpoznávania reči robí ViaVoice prácu s počítačom rovnako pohodlnou ako hovorenie do mikrofónu, mobilného nahrávacieho zariadenia alebo telefónneho slúchadla. Tento ocenený softvér zjednodušuje mnoho počítačových úloh od vytvárania textu cez odosielanie e-mailov až po surfovanie na webe.

ViaVoice je navrhnutý tak, aby vám uľahčil život odstránením potreby klávesnice alebo myši. Môžete jednoducho vysloviť príkazy a diktovať text a softvér sa postará o zvyšok. Či už píšete e-mail, vytvárate dokument alebo prehliadate web, ViaVoice vám to všetko umožní robiť bez použitia rúk.

Jednou z kľúčových vlastností IBM ViaVoice pre Mac je jeho presnosť. Softvér bol vyškolený na miliónoch slov a fráz vo viacerých jazykoch, takže dokáže ľahko rozpoznať aj zložité vety. Časom sa tiež prispôsobuje vášmu hlasu, učí sa, ako hovoríte, a priebežne zlepšuje jeho presnosť.

Ďalšou skvelou vlastnosťou IBM ViaVoice pre Mac je jeho flexibilita. Môžete ho použiť s akoukoľvek aplikáciou, ktorá akceptuje textový vstup – od textových procesorov, ako je Microsoft Word, až po e-mailových klientov, ako je Apple Mail – čo z neho robí neuveriteľne všestranný nástroj pre každého používateľa.

IBM ViaVoice for Mac obsahuje aj pokročilé nástroje na úpravu, ktoré vám umožnia rýchlo a jednoducho opraviť chyby pomocou hlasových príkazov. Do existujúcich dokumentov môžete vkladať nové slová alebo frázy bez toho, aby ste sa dotkli klávesnice alebo myši.

Okrem týchto funkcií obsahuje IBM ViaVoice pre Mac aj podporu viacerých jazykov vrátane angličtiny (USA), angličtiny (UK), francúzštiny (Francúzsko), nemčiny (Nemecko), taliančiny (Taliansko) a španielčiny (Španielsko). Vďaka tomu je ideálnym nástrojom pre používateľov, ktorí potrebujú pravidelne pracovať v rôznych jazykoch.

Celkovo je IBM ViaVoice pre Mac základným nástrojom produktivity, ktorý ponúka bezkonkurenčné pohodlie a presnosť pri práci s počítačmi. Či už chcete zlepšiť svoj pracovný postup alebo jednoducho chcete efektívnejší spôsob práce s počítačom, tento inovatívny softvér má všetko, čo potrebujete!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ IBM
Stránka vydavateľa http://www.ibm.com/
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2000-02-23
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kontaktov
Verzia 1.0.2
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 2862

Comments:

Najpopulárnejší