iMac Update for Mac

iMac Update for Mac 1.1

Mac / Apple / 24375 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak ste používateľom iMacu, viete, že Apple neustále pracuje na zlepšovaní výkonu a funkčnosti svojich produktov. Preto vydali aktualizáciu iMac Update 1.1 pre Mac, aktualizáciu ovládača, ktorá zlepšuje zážitok z mnohých USB periférií.

Táto aktualizácia je reakciou na počiatočnú spätnú väzbu od zákazníkov a vývojárov, čo znamená, že spoločnosť Apple si vypočula vaše obavy a vykonala vylepšenia na základe vašich podnetov. Aktualizácia iMac 1.1 obsahuje vylepšenia, ktoré boli vydané v aktualizácii iMac 1.0, ako aj nové vylepšenia špeciálne navrhnuté na zvýšenie výkonu USB.

Čo teda presne táto aktualizácia robí? V prvom rade zlepšuje identifikáciu USB zariadení počas spúšťania. To znamená, že keď pripojíte nové zariadenie USB, váš iMac ho rozpozná rýchlejšie a presnejšie ako predtým.

Okrem tohto vylepšenia obsahuje aktualizácia iMac 1.1 aj vylepšenia pre mnoho rôznych typov USB periférií. Či už so svojím iMacom používate tlačiareň, skener, fotoaparát alebo iné zariadenie, táto aktualizácia vám pomôže zabezpečiť, aby všetko fungovalo hladko.

Stojí za zmienku, že hoci spoločnosť Apple navrhuje každému používateľovi iMacu, aby si nainštaloval túto aktualizáciu, iba tí, ktorí používajú ďalšie USB zariadenia iné ako Apple USB klávesnicu a myš dodávanú s iMacom, si po inštalácii pravdepodobne všimnú výrazné vylepšenia.

Ak chcete nainštalovať aktualizáciu iMac Update 1.1 do počítača Mac, musíte najprv nainštalovať požadovanú aktualizáciu firmvéru (t. j. „Aktualizácia firmvéru iMacu“). Keď tak urobíte, jednoducho si stiahnite a spustite inštalačný program softvéru z webovej lokality spoločnosti Apple alebo prostredníctvom aktualizácií softvéru na počítači Mac.

Celkovo možno povedať, že ak ste vášnivým používateľom externých zariadení s počítačom Mac – či už ide o tlačiarne alebo fotoaparáty –, potom používatelia aj vývojári dôrazne odporúčajú inštaláciu tejto aktualizácie ovládača!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Apple
Stránka vydavateľa http://www.apple.com/
Dátum vydania 2008-12-05
Dátum pridania 1998-12-18
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače klávesnice
Verzia 1.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky iMac with North American English Mac OS 8.1, iMac Firmware Update
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 24375

Comments:

Najpopulárnejší