Epson Stylus Photo 700 for Mac

Epson Stylus Photo 700 for Mac 5.5BE

Mac / Epson / 763 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak používate počítač Mac a vlastníte tlačiareň Epson Stylus Photo 700, budete musieť nainštalovať príslušný softvér ovládača, aby ste zaistili bezproblémovú spoluprácu tlačiarne s počítačom. Epson Stylus Photo 700 pre Mac je softvér ovládača, ktorý je špeciálne navrhnutý na tento účel.

Tento softvér je kategorizovaný ako ovládač, čo znamená, že je zodpovedný za uľahčenie komunikácie medzi vaším počítačom a tlačiarňou. Bez tohto softvéru nebude váš počítač schopný rozpoznať tlačiareň ani s ňou komunikovať, čo môže viesť k chybám tlače alebo iným problémom.

Epson Stylus Photo 700 pre Mac sa dodáva v diskovej verzii 5.5BE a má verziu jadrového ovládača 5.54ES. Keď si tento softvér nainštalujete na váš Mac, vytvorí sa na vašej ploche priečinok s názvom USB Stylus Photo 700. V tomto priečinku nájdete inštalačný program umiestnený v priečinku Disk1.

Ak chcete nainštalovať softvér, jednoducho otvorte priečinok USB Stylus Photo 700 a spustite inštalačný program, ktorý nájdete na Disk1. Pred tým si však prečítajte súbor README1st, ktorý je súčasťou priečinka, kde nájdete podrobnejšie pokyny.

Po inštalácii budete môcť tlačiareň Epson Stylus Photo 700 jednoducho používať na svojom zariadení Mac bez akýchkoľvek problémov s kompatibilitou alebo chýb.

Kľúčové vlastnosti:

- Jednoduchý proces inštalácie

- Uľahčuje bezproblémovú komunikáciu medzi zariadeniami Mac a tlačiarňami Epson Stylus Photo 700

- Zabezpečuje kompatibilitu medzi zariadeniami

- Dodáva sa s podrobnými pokynmi (súbor README1st)

Kompatibilita:

Epson Stylus Photo 700 pre Mac je kompatibilný so všetkými verziami operačných systémov macOS X od verzie OS X v10.6.x a vyššie.

Záver:

Na záver, ak hľadáte spoľahlivý a efektívny softvér ovládača, ktorý umožní bezproblémovú komunikáciu medzi vaším zariadením Mac a tlačiarňou Epson Stylus Photo 700 – nehľadajte nič iné ako Epson Stylus Photo 700 pre Mac! Vďaka jednoduchému inštalačnému procesu a kompatibilite naprieč všetkými verziami operačných systémov macOS X od OS X v10.6.x a vyššie – ide o nevyhnutný nástroj, ktorý by mal mať k dispozícii každý majiteľ fotografie stylusom Epson!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epson
Stránka vydavateľa http://www.epson.com/
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 1998-12-07
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače tlačiarne
Verzia 5.5BE
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky Mac OS X 10.4 PPCMac OS X 10.3.9Mac OS X 10.4 IntelMac OS X 10.0Mac OS X 10.1Mac OS X 10.5 PPCMac OS X 10.2Mac OS X 10.5 IntelMac OS X 10.3Mac OS Classic
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 763

Comments:

Najpopulárnejší