Logitech QuickCam Pro for Mac

Logitech QuickCam Pro for Mac 2.1.3

Mac / Logitech / 7122 / Úplná špecifikácia
Popis

Logitech QuickCam Pro for Mac je ovládač USB navrhnutý na prácu so stolnou videokamerou QuickCam Pro. Tento softvér je špeciálne vytvorený pre používateľov počítačov Mac, ktorí chcú na svojom počítači používať kameru Logitech QuickCam Pro.

Logitech QuickCam Pro for Mac je základným nástrojom, ktorý vám umožňuje zachytávať videá a obrázky vysokej kvality pomocou fotoaparátu QuickCam Pro. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho nainštalovať potrebné ovládače a nakonfigurovať nastavenia fotoaparátu, aby ste zaistili optimálny výkon.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jednoduchosť použitia. Proces inštalácie je jednoduchý a po nainštalovaní môžete fotoaparát ihneď začať používať. Používateľské rozhranie je intuitívne a užívateľsky prívetivé, vďaka čomu môžu aj začínajúci používatelia ľahko prechádzať rôznymi nastaveniami a možnosťami.

Ďalšou skvelou vlastnosťou kamery Logitech QuickCam Pro for Mac je jej kompatibilita so širokou škálou aplikácií. Či už chcete kameru používať na videokonferencie, živé vysielanie alebo nahrávanie videí, tento softvér bezproblémovo spolupracuje s obľúbenými aplikáciami, ako sú Skype, FaceTime, Zoom a mnohými ďalšími.

Čo sa týka výkonu, Logitech QuickCam Pro for Mac prináša výnimočné výsledky. Podporuje nahrávanie videa vo vysokom rozlíšení v rozlíšení až 720p HD pri 30 snímkach za sekundu (fps). To znamená, že môžete zachytiť jasné a podrobné videá aj pri slabom osvetlení.

Softvér je tiež vybavený pokročilými funkciami, ako je technológia automatického zaostrovania, ktorá zaisťuje ostré zaostrenie na objekty pred objektívom bez ohľadu na vzdialenosť alebo svetelné podmienky. Navyše má vstavaný mikrofón, ktorý zachytáva čistý zvuk bez akéhokoľvek rušenia hlukom v pozadí.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte spoľahlivý ovládač USB, ktorý vám umožní vyťažiť maximum zo stolnej videokamery Logitech QuickCam Pro na počítači Mac, potom nehľadajte nič iné ako Logitech QuickCam Pro for Mac! Vďaka ľahko použiteľnému rozhraniu a pokročilým funkciám, ako je technológia automatického zaostrovania a vstavaný mikrofón, je vynikajúcou voľbou medzi ostatnými ovládačmi dostupnými na dnešnom trhu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Logitech
Stránka vydavateľa http://www.logitech.com/
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 1998-11-06
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače fotoaparátu
Verzia 2.1.3
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky Mac OS X 10.4 PPCMac OS X 10.3.9Mac OS X 10.4 IntelMac OS X 10.0Mac OS X 10.1Mac OS X 10.5 PPCMac OS X 10.2Mac OS X 10.5 IntelMac OS X 10.3Mac OS Classic
cena Free
Stiahnutie za týždeň 21
Celkový počet stiahnutí 7122

Comments:

Najpopulárnejší