Microsoft PowerPoint 98 Viewer for Mac

Microsoft PowerPoint 98 Viewer for Mac 8.0

Mac / Microsoft / 727 / Úplná špecifikácia
Popis

Microsoft PowerPoint 98 Viewer pre Mac je výkonný podnikový softvér, ktorý poskytuje úplne verné zobrazenie súborov PowerPoint 98 vrátane nových animácií, grafických efektov, nastavení akcií, hypertextových prepojení a vlastných relácií. Tento softvér je navrhnutý tak, aby pomohol používateľom počítačov Mac ľahko prezerať a prezentovať prezentácie v PowerPointe.

Pomocou programu Microsoft PowerPoint 98 Viewer pre Mac môžete otvárať prezentácie uložené v PowerPointe pre Macintosh verzie 3.0 alebo novšej a PowerPointe pre Windows 2.0 alebo novšej. To znamená, že máte jednoduchý prístup k svojim prezentáciám bez ohľadu na platformu, na ktorej boli vytvorené.

Jednou z kľúčových funkcií tohto softvéru je podpora tlače prezentácií v PowerPointe. To znamená, že môžete jednoducho vytlačiť svoje snímky a zdieľať ich s ostatnými alebo použiť ako podklady počas prezentácie.

Ďalšou skvelou funkciou programu Microsoft PowerPoint 98 Viewer pre Mac je jeho schopnosť povoliť ochranu heslom pre prezentácie v štýle kiosku. To znamená, že svoju prezentáciu môžete nastaviť tak, aby sa spúšťala automaticky bez akéhokoľvek zásahu používateľa, pričom je stále zabezpečené, že zostane zabezpečená.

Celkovo je Microsoft PowerPoint 98 Viewer pre Mac základným nástrojom pre každého, kto potrebuje prezerať a prezentovať svoje prezentácie v PowerPointe na počítači Mac. Jeho výkonné funkcie uľahčujú prístup k vašim prezentáciám a ich zdieľanie, pričom vždy zaisťujú maximálnu bezpečnosť.

Kľúčové vlastnosti:

- Poskytuje plnú vernosť zobrazenia súborov PowerPoint 98

- Podporuje otváranie prezentácií uložených vo verziách Macintosh aj Windows

- Umožňuje tlač diapozitívov

- Umožňuje ochranu heslom pre prezentácie v štýle kiosku

Kompatibilita:

Microsoft Powerpoint 98 Viewer je kompatibilný s macOS X v10.1 až v10.6 (Snow Leopard).

Požiadavky na systém:

Inštalácia prehliadača Microsoft Powerpoint na vašom systéme Mac vyžaduje:

• Procesor na báze PowerPC alebo Intel.

• Aspoň jeden voľný port USB.

• Jednotka CD alebo pripojenie k lokálnej sieti (ak inštalujete cez sieť).

• Aspoň jeden dostupný pevný disk.

• Operačný systém: MacOS X v10.1 až v10.6 (Snow Leopard).

Záver:

Na záver, ak hľadáte efektívny spôsob zobrazenia a prezentácie súborov Microsoft Powerpoint na počítači Mac, potom nehľadajte nič iné ako prehliadač Microsoft Powerpoint! So svojimi pokročilými funkciami, ako je podpora úplnej vernosti zobrazenia, kompatibilita s verziami pre Macintosh a Windows spolu s možnosťami ochrany heslom - tento softvér má všetko, čo potrebujú profesionáli, ktorí potrebujú spoľahlivé nástroje, ktoré majú k dispozícii pri prezentovaní dôležitých informácií!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Microsoft
Stránka vydavateľa http://www.microsoft.com/
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 1998-07-01
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Prezentačný softvér
Verzia 8.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky PPCSystem 7.5 or higher16 MB RAM
cena Free
Stiahnutie za týždeň 3
Celkový počet stiahnutí 727

Comments:

Najpopulárnejší