Simple Font for Mac

Simple Font for Mac 2.1

Mac / Sascha Leib / 375 / Úplná špecifikácia
Popis

Jednoduché písmo pre Mac: Ultimate Graphic Design Tool

Ak ste grafický dizajnér, viete, aké dôležité je mať k dispozícii tie správne nástroje. Jedným z najdôležitejších nástrojov vo vašom arzenáli sú fonty. Písma môžu vytvoriť alebo rozbiť dizajn a mať prístup k širokej škále písiem môže byť rozdielom medzi vytvorením niečoho skvelého a niečoho priemerného.

To je miesto, kde prichádza na scénu Simple Font for Mac. Simple Font je nová bezplatná verzia zoznamu fontov. Nemôže tlačiť, ale umožňuje rýchly pohľad na všetky písma nainštalované vo vašom systéme.

Pomocou Simple Font budete mať prístup ku všetkým písmam nainštalovaným na vašom Macu, ktoré sú prehľadne a pohodlne usporiadané na jednom mieste. Budete ich môcť rýchlo prechádzať a nájsť to správne písmo pre váš projekt.

To však nie je všetko – Jednoduché písmo vám tiež umožňuje zobraziť ukážku každého písma s vlastným textom, aby ste presne videli, ako bude vyzerať predtým, ako ho použijete vo svojom návrhu. Samotná táto funkcia vám môže ušetriť hodiny času, ktoré by ste inak strávili testovaním rôznych písiem, kým nenájdete ten, ktorý funguje.

A ak by to nestačilo, Simple Font obsahuje aj pokročilé možnosti vyhľadávania, takže môžete jednoducho nájsť konkrétne písma na základe ich názvu alebo štýlu.

Ale možno najlepšie je, že Simple Font je úplne zadarmo! Je to tak - nie je potrebné míňať stovky alebo dokonca tisíce dolárov na drahý softvér na písma, keď je všetko, čo potrebujete, k dispozícii zadarmo so Simple Font.

Ak teda hľadáte ľahko použiteľný, no výkonný nástroj na správu a zobrazenie náhľadu písiem na Macu, nehľadajte nič iné ako Simple Font. Stiahnite si ju ešte dnes a začnite s ľahkosťou vytvárať úžasné návrhy!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Sascha Leib
Stránka vydavateľa http://www.sascha-leib.de/
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 1998-04-23
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Nástroje na písanie
Verzia 2.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky Mac OS X 10.4 PPCMac OS X 10.3.9Mac OS X 10.4 IntelMac OS X 10.0Mac OS X 10.1Mac OS X 10.5 PPCMac OS X 10.2Mac OS X 10.5 IntelMac OS X 10.3Mac OS Classic
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 375

Comments:

Najpopulárnejší