AppleShare IP Update for Mac

AppleShare IP Update for Mac 5.0.3

Mac / Apple / 4265 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak ste používateľom Mac, ktorý sa spolieha na AppleShare IP 5.0.2, potom je aktualizácia AppleShare IP Update pre Mac nevyhnutným stiahnutím. Tento softvér poskytuje podporu pre systémy G3 a Mac OS 8.1, čím zaisťuje, že váš systém zostane aktuálny a kompatibilný s najnovším hardvérom a softvérom.

Ale čo presne je AppleShare IP? Stručne povedané, je to balík serverového softvéru, ktorý umožňuje používateľom počítačov Mac zdieľať súbory, tlačiarne a ďalšie zdroje cez sieť. S AppleShare IP nainštalovaným vo vašom systéme môžete jednoducho nastaviť zdieľanie súborov medzi viacerými počítačmi vo vašej domácnosti alebo kancelárii.

Najnovšia verzia AppleShare IP – verzia 5.0.3 – obsahuje niekoľko dôležitých opráv a vylepšení, vďaka ktorým je ešte spoľahlivejšia a efektívnejšia ako predtým. Napríklad komponent webového servera teraz obsahuje opravu pre prípady, kedy by server zlyhal pri reštartovaní pri veľkom zaťažení.

Okrem toho je teraz lepšia podpora relácií HTTP KeepAlive – čo znamená, že spojenia medzi klientmi a servermi budú časom stabilnejšie. A ak na správu tlače vo vašej sieti použijete pribalený komponent Print Server, oceníte opravu v prípadoch, keď na vyťažených serveroch niekedy dochádzalo k výpadkom tlačových úloh.

Najdôležitejšie však zo všetkého je, že táto aktualizácia poskytuje lepšiu kompatibilitu so súbormi PostScript generovanými inými aplikáciami ako laserovými tlačiarňami Apple – opravuje problémy s tlačou z mnohých grafických aplikácií.

Ak teda chcete, aby váš Mac fungoval hladko a zároveň využíval všetky jeho sieťové možnosti, stiahnite si AppleShare IP Update ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Apple
Stránka vydavateľa http://www.apple.com/
Dátum vydania 2008-12-05
Dátum pridania 1998-02-26
Kategória Vodiči
Podkategória Sieťové ovládače
Verzia 5.0.3
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky AppleShare IP 5.0.2, Mac OS 8.0 (8.1 recommended), Apple Disk Copy 6.1
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 4265

Comments:

Najpopulárnejší