Apple StyleWriter 4100/4500 for Mac

Apple StyleWriter 4100/4500 for Mac 1.1.1

Mac / Apple / 173 / Úplná špecifikácia
Popis

Apple StyleWriter 4100/4500 pre Mac je softvér ovládača, ktorý je navrhnutý tak, aby zlepšil možnosti tlače vašej tlačiarne Color StyleWriter 4100 alebo 4500. Táto aktualizácia, ktorá je k dispozícii ako jeden súbor, opravuje problémy s komunikáciou, ktoré môžu nastať, keď sa dokumenty nevytlačia so správami ako „Tlačiareň neodpovedá“ alebo „Ľutujeme, vyskytla sa systémová chyba (-23). Okrem toho táto aktualizácia zlepšuje správanie tlače v niektorých situáciách s nedostatkom pamäte.

Ak sa s týmito problémami stretávate často alebo ak je vaša tlačiareň pripojená k počítaču Power Macintosh G3 pomocou sériového kábla, odporúčame vám nainštalovať túto aktualizáciu. Ak je však váš Color StyleWriter pripojený k vášmu počítaču prostredníctvom siete LocalTalk, nie je potrebné, aby ste si nainštalovali aktualizáciu.

Tento softvér ovládača poskytuje jednoduchý a efektívny spôsob zabezpečenia bezproblémovej spolupráce tlačiarne s počítačom Mac. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a jednoduchému procesu inštalácie môžu tento softvér bez problémov ľahko nastaviť a používať aj začiatočníci.

Kľúčové vlastnosti:

- Opravuje problémy s komunikáciou medzi tlačiarňou Color StyleWriter 4100/4500 a počítačmi Mac

- Zlepšuje správanie tlače v situáciách s nedostatkom pamäte

- Ľahko použiteľné rozhranie

- Priamy proces inštalácie

Kompatibilita:

Tento softvér ovládača je kompatibilný so všetkými verziami systému macOS od OS X Mountain Lion (10.8) vyššie.

Inštalácia:

Ak chcete nainštalovať tento softvér ovládača do počítača Mac, jednoducho si stiahnite súbor z našej webovej lokality a postupujte podľa pokynov v sprievodcovi inštaláciou. Proces inštalácie by mal trvať len niekoľko minút.

Záver:

Ak máte problémy s komunikáciou medzi tlačiarňou Color StyleWriter 4100/4500 a počítačom Mac alebo sa stretávate s problémami pri pokuse o tlač dokumentov z dôvodu nedostatku pamäte, inštalácia Apple StyleWriter 4100/4500 pre Mac vám pomôže tieto problémy vyriešiť rýchlo a efektívne. . Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a jednoduchému procesu inštalácie môžu tento softvér bez problémov ľahko nastaviť a používať aj začiatočníci.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Apple
Stránka vydavateľa http://www.apple.com/
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 1998-02-10
Kategória Vodiči
Podkategória Sieťové ovládače
Verzia 1.1.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky Driver v1.1
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 173

Comments:

Najpopulárnejší