Guide Composer for Mac

Guide Composer for Mac 1.2

Mac / SetUp Software / 1927 / Úplná špecifikácia
Popis

Guide Composer pre Mac je výkonný vývojársky nástroj, ktorý umožňuje komukoľvek vytvárať systémy pomocníka Apple Guide pre nové alebo existujúce aplikácie Macintosh. Či už ste komerčný vývojár, vývojár shareware, interný vývojár alebo konzultant, Guide Composer poskytuje intuitívne vývojové prostredie Wysiwyg, ktoré uľahčuje vytváranie systémov pomoci na profesionálnej úrovni.

Pomocou nástroja Guide Composer môžete rýchlo a jednoducho vytvárať sprievodcov krok za krokom, ktorí používateľov prevedú funkciami a funkciami vašej aplikácie. Môžete zahrnúť snímky obrazovky a iné vizuálne pomôcky, aby boli vaši sprievodcovia pútavejšími a informatívnejšími. A keďže je Guide Composer navrhnutý špeciálne pre aplikácie Macintosh, môžete si byť istí, že váš systém pomoci bude vyzerať skvele na akomkoľvek zariadení Mac.

Jednou z kľúčových výhod používania Guide Composer je jednoduchosť použitia. Aj keď nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti s vytváraním systémov pomoci alebo technickej dokumentácie, zistíte, že intuitívne rozhranie programu Guide Composer uľahčuje začatie. Nepotrebujete žiadne špeciálne programátorské zručnosti alebo znalosti – jednoducho pretiahnite prvky na stránku a začnite zostavovať svojho sprievodcu.

Ďalšou výhodou používania Guide Composer je jeho flexibilita. Či už vytvárate jednoduchú príručku s niekoľkými krokmi alebo komplexnú príručku s viacerými sekciami a podsekciami, Guide Composer vám poskytne všetky nástroje, ktoré potrebujete na vytvorenie presne toho, čo chcete. Môžete si prispôsobiť písma, farby, rozloženia a ďalšie, aby ste zaistili, že váš sprievodca bude zodpovedať vzhľadu a štýlu vašej aplikácie.

Guide Composer tiež obsahuje výkonné funkcie spolupráce, ktoré uľahčujú prácu s ostatnými vo vašom tíme. Projekty môžete zdieľať s ostatnými vývojármi alebo konzultantmi prostredníctvom e-mailu alebo cloudových úložných služieb, ako sú Dropbox alebo Disk Google. A keďže je všetko uložené na jednom centrálnom mieste, každý vo vašom tíme má vždy prístup k najnovšej verzii každého projektu.

Ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný nástroj na vytváranie systémov pomocníka Apple Guide pre aplikácie Macintosh, potom nehľadajte nič iné ako Guide Composer pre Mac! Vďaka intuitívnemu rozhraniu, flexibilným možnostiam prispôsobenia a výkonným funkciám spolupráce tento softvér ušetrí čas a zároveň vždy poskytne vysokokvalitné výsledky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SetUp Software
Stránka vydavateľa http://rampages.onramp.net/~stepup/index.html
Dátum vydania 2008-11-08
Dátum pridania 1997-12-18
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Programovacie programy
Verzia 1.2
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky System 7.x
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1927

Comments:

Najpopulárnejší