U.S. Robotics High-speed Modem Script for Mac

U.S. Robotics High-speed Modem Script for Mac 1.0

Mac / Palm / 32358 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak používate modem U.S. Robotics a používate OT/PPP alebo Apple Remote Access (ARA), potom je pre vás nevyhnutným stiahnutím skript vysokorýchlostného modemu U.S. Robotics High-speed Modem Script pre Mac. Tento skript modemu umožňuje vášmu modemu komunikovať najvyššou možnou rýchlosťou, čím zaisťuje, že zo zariadenia získate najlepší možný výkon.

Tento skript funguje s väčšinou modemov U.S. Robotics vrátane modemového radu X2 a mal by správne fungovať aj s modemami ISDN od U.S. Robotics. Umiestnením tohto skriptu na príslušné miesto (v závislosti od verzie ARA, ktorú používate), môžete zabezpečiť, že váš modem je optimalizovaný pre vysokorýchlostnú komunikáciu.

Vysokorýchlostný modemový skript U.S. Robotics pre Mac sa ľahko inštaluje a používa, vďaka čomu je skvelou voľbou pre začiatočníkov aj skúsených používateľov. Či už chcete vylepšiť svoje online hranie, alebo jednoducho chcete rýchlejšie internetové pripojenie pri prehliadaní webu, tento softvér vám pomôže.

Kľúčové vlastnosti:

- Umožňuje vysokorýchlostnú komunikáciu medzi vaším modemom U.S. Robotics a počítačom

- Funguje s väčšinou modemov U.S. Robotics, vrátane radu X2

- Mali by správne fungovať aj s modemami ISDN od U.S. Robotics

- Jednoduchá inštalácia a používanie

Kompatibilita:

Vysokorýchlostný modemový skript U.S. Robotics pre Mac je kompatibilný s väčšinou verzií OT/PPP a Apple Remote Access (ARA). Mal by správne fungovať aj s väčšinou verzií macOS.

Inštalácia:

Ak chcete nainštalovať softvér, jednoducho si ho stiahnite z našej webovej stránky a postupujte podľa pokynov na obrazovke.

Záver:

Ak ste používateľom modemu U.S. Robotics, ktorý chce optimalizovať výkon svojho zariadenia, potom je stiahnutie skriptu U.S. Robotics High-speed Modem Script pre Mac nevyhnutným krokom! Vďaka svojmu jednoduchému inštalačnému procesu a kompatibilite s väčšinou verzií OT/PPP a ARA vám tento softvér pomôže zabezpečiť, že rýchlosť vášho internetu bude taká rýchla, ako len môže byť!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Palm
Stránka vydavateľa http://www.palm.com/
Dátum vydania 2008-11-09
Dátum pridania 1997-05-07
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače modemu
Verzia 1.0
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky System 7.x
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 32358

Comments:

Najpopulárnejší