Epson Stylus Color Pro/XL Update for Mac

Epson Stylus Color Pro/XL Update for Mac 2.5AA

Mac / Epson / 5312 / Úplná špecifikácia
Popis

Aktualizácia Epson Stylus Color Pro/XL pre Mac je balík aktualizácie ovládača navrhnutý na zvýšenie výkonu vašej tlačiarne Epson Stylus Color Pro alebo XL. Tento softvér je špeciálne prispôsobený pre používateľov počítačov Mac a poskytuje ľahko použiteľné riešenie na aktualizáciu ovládačov tlačiarne.

S týmto balíkom aktualizácie ovládača môžete očakávať lepšiu kvalitu tlače, vyššiu rýchlosť tlače a rozšírenú kompatibilitu s najnovšími operačnými systémami. Základná verzia ovládača pre túto tlačiareň je 2.5.2, čo zaisťuje prístup ku všetkým najnovším funkciám a funkciám.

Ak chcete nainštalovať tento softvér do počítača Mac, jednoducho si stiahnite balík z našej webovej stránky a skopírujte obsah oboch priečinkov na diskety. Je dôležité poznamenať, že tieto disky musia byť pomenované „Disk1“ a „Disk2“, aby správne fungovali.

Po nainštalovaní nových ovládačov si všimnete výrazné zlepšenie tlače. Či už tlačíte dokumenty alebo fotografie, tento softvér vám pomôže zabezpečiť, aby každý výtlačok vyzeral ostrý a jasný.

Okrem zlepšenia kvality a rýchlosti tlače táto aktualizácia ovládača zlepšuje aj kompatibilitu s rôznymi operačnými systémami vrátane macOS High Sierra (10.13), macOS Sierra (10.12), OS X El Capitan (10.11), OS X Yosemite (10.10), OS X Mavericks (10.9), OS X Mountain Lion (10.8), OS X Lion (10.7) a Mac OS X 10.x.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte jednoduchý spôsob, ako zlepšiť výkon svojej tlačiarne Epson Stylus Color Pro alebo XL na počítači Mac, potom nehľadajte nič iné, než náš balík aktualizácie ovládača Epson Stylus Color Pro/XL pre Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epson
Stránka vydavateľa http://www.epson.com/
Dátum vydania 2008-11-09
Dátum pridania 1997-03-12
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače tlačiarne
Verzia 2.5AA
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky System 7.x
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 5312

Comments:

Najpopulárnejší