Epson Stylus 1000 for Mac

Epson Stylus 1000 for Mac 2.0A

Mac / Epson / 52307 / Úplná špecifikácia
Popis

Epson Stylus 1000 pre Mac je ovládač tlačiarne, ktorý je navrhnutý tak, aby spolupracoval s tlačiarňou Epson Stylus 1000. Tento softvér vám umožňuje tlačiť vysokokvalitné dokumenty a obrázky z počítača Mac, čo z neho robí nevyhnutný nástroj pre každého, kto potrebuje produkovať profesionálne vyzerajúce materiály.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jednoduchosť použitia. Proces inštalácie je jednoduchý a po nainštalovaní sa ovládač bez problémov integruje s operačným systémom Mac. Priamo z počítača máte prístup ku všetkým funkciám tlačiarne, vrátane výberu veľkosti papiera, nastavenia kvality tlače a monitorovania hladiny atramentu.

Ďalšou výhodou používania ovládača Epson Stylus 1000 pre Mac je jeho kompatibilita so širokou škálou typov médií. Či už potrebujete tlačiť na lesklý fotografický papier alebo kartón s vysokou gramážou, tento softvér si so všetkým poradí. Podporuje tiež rôzne veľkosti a orientácie papiera, takže si výtlačky môžete prispôsobiť tak, aby vyhovovali vašim špecifickým potrebám.

Okrem svojej všestrannosti a jednoduchosti použitia poskytuje tento ovládač aj výnimočnú kvalitu tlače. Tlačiareň Epson Stylus 1000 využíva pokročilú technológiu tlače, ktorá vytvára ostrý text a živé farby pri každej tlačovej úlohe. Či už tlačíte dokumenty pre prácu alebo fotografie pre osobné použitie, môžete si byť istí, že pri tlači pomocou tohto softvéru budú vyzerať čo najlepšie.

Celkovo možno povedať, že ak vlastníte tlačiareň Epson Stylus 1000 a chcete z nej na svojom počítači Mac vyťažiť maximum, potom je ovládač Epson Stylus 1000 pre Mac základným nástrojom, ktorý by ste nemali prehliadať. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu, širokým možnostiam kompatibility médií a vynikajúcim možnostiam tlače; nie je divu, prečo si toľko ľudí volí tento softvér ako svoje riešenie, keď potrebujú výtlačky vysokej kvality zo svojich domácich alebo kancelárskych tlačiarní.

Tak načo čakať? Stiahnite si ovládač Epson Stylus 1000 pre Mac ešte dnes a začnite využívať všetky tieto výhody!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epson
Stránka vydavateľa http://www.epson.com/
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 1996-08-06
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače tlačiarne
Verzia 2.0A
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS Classic
Požiadavky Mac OS X 10.4 PPCMac OS X 10.3.9Mac OS X 10.4 IntelMac OS X 10.0Mac OS X 10.1Mac OS X 10.5 PPCMac OS X 10.2Mac OS X 10.5 IntelMac OS X 10.3Mac OS Classic
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 52307

Comments:

Najpopulárnejší