Selectastro for Android

Selectastro for Android 2.1

Android / Selectastro / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

SelectAstro pre Android je domáci softvér, ktorého cieľom je poskytnúť fyzické a duševné vedenie prostredníctvom najlepších astrológov v odbore. Jediným kliknutím nás môžete kontaktovať prostredníctvom hovoru, chatu alebo videohovoru. Nech už je problém akýkoľvek, vždy sme tu pre vás.

Astrológia existuje po stáročia a používa sa ako nástroj na pochopenie ľudského správania a predpovedanie budúcich udalostí. SelectAstro preberá túto starodávnu prax a prináša ju do moderného veku s technológiou. Naša aplikácia poskytuje prístup k niektorým z najlepších astrológov v odbore, ktorí vám môžu pomôcť prekonať životné výzvy.

Jednou z kľúčových vlastností SelectAstro je jednoduchosť použitia. Aplikácia je navrhnutá tak, aby bola užívateľsky prívetivá, takže ju môže bez problémov používať ktokoľvek. Či už ste v astrológii nováčik alebo skúsený praktik, naša aplikácia vám poskytne všetky nástroje, ktoré potrebujete, aby ste mohli začať.

Ďalšou skvelou vlastnosťou SelectAstro je jeho dostupnosť. Môžete nás kontaktovať odkiaľkoľvek na svete prostredníctvom hovoru, chatu alebo videohovoru. To znamená, že bez ohľadu na to, kde sa nachádzate, sme tu pre vás vždy, keď nás potrebujete.

Náš tím odborných astrológov má dlhoročné skúsenosti s poskytovaním poradenstva v rôznych aspektoch života, ako je kariéra, vzťahy, zdravie a ďalšie. Využívajú svoje znalosti a odborné znalosti na poskytovanie personalizovaných rád na základe vašej tabuľky narodenia a ďalších faktorov.

SelectAstro ponúka aj denné horoskopy, ktoré sú prispôsobené špeciálne pre vaše znamenie zverokruhu. Tieto horoskopy poskytujú prehľad o tom, čo vás čaká na váš deň, aby ste si mohli podľa toho naplánovať.

Okrem týchto funkcií ponúka SelectAstro aj rôzne balíčky v závislosti od vašich potrieb a rozpočtu. Ponúkame jednorazové konzultácie, ako aj mesačné predplatné, ktoré umožňuje neobmedzený prístup k konzultáciám s našimi odbornými astrológmi.

Celkovo je SelectAstro vynikajúcou voľbou, ak hľadáte poradenstvo o rôznych aspektoch života od niektorých z najlepších astrológov v odbore, ktorí využívajú moderné technológie na dosah ruky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Selectastro
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2021-11-30
Dátum pridania 2021-11-30
Kategória Domáci softvér
Podkategória Softvér pre hobby
Verzia 2.1
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments:

Najpopulárnejší