Gold Scientific Calculator for Android

Gold Scientific Calculator for Android 1.0.02

Android / Osthoro / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Zlatá vedecká kalkulačka pre Android: Nástroj maximálnej produktivity

Už vás nebaví používať nudnú kalkulačku, ktorá nezodpovedá vášmu štýlu? Potrebujete výkonnú vedeckú kalkulačku, ktorá ľahko zvládne zložité výpočty? Nehľadajte nič iné ako Gold Scientific Calculator pre Android.

Táto aplikácia je viac než len kalkulačka – je to nástroj produktivity, ktorý vám pomôže vyriešiť aj tie najnáročnejšie matematické problémy. Vďaka svojej elegantnej zlatej téme táto aplikácia dodá vášmu zariadeniu pôvab a zároveň poskytne všetky funkcie štandardnej vedeckej kalkulačky.

Pokročilé funkcie

Gold Scientific Calculator je navrhnutá tak, aby vyhovovala potrebám študentov, vedcov, inžinierov a kohokoľvek iného, ​​kto vyžaduje pokročilé matematické funkcie. Obsahuje všetky štandardné funkcie, ktoré by ste očakávali od vedeckej kalkulačky, ako sú trigonometrické a logaritmické funkcie.

Ale presahuje to aj pokročilé funkcie, ako sú maticové výpočty, operácie s komplexnými číslami a riešenie rovníc. Či už pracujete na problémoch s výpočtom alebo analyzujete súbory údajov, táto aplikácia má všetko, čo potrebujete na vykonanie svojej práce.

Bežný režim kalkulačky

Hoci je Gold Scientific Calculator nabitý pokročilými funkciami pre profesionálov aj akademikov, je tiež dostatočne užívateľsky prívetivý na každodenné použitie. V závislosti od vašich potrieb môžete ľahko prepínať medzi bežným a vedeckým režimom.

V bežnom režime táto aplikácia funguje rovnako ako akákoľvek iná základná kalkulačka. Môžete si s ním vypočítať prepitné v reštauráciách alebo zistiť, koľko peňazí ušetríte počas predajných akcií. Ale keď potrebujete viac energie pod kapotou na zložité výpočty v oblasti vedy alebo techniky – jednoducho prepnite do vedeckého režimu!

BEDMAS Vedomosti

Jedna vec, ktorá odlišuje Gold Scientific Calculator od ostatných kalkulačiek, je jej znalosť BEDMAS (Brackets Exponents Division Multiplication Addition Subtraction). To znamená, že pri vykonávaní viacerých operácií v jednom výpočte – napríklad 2+3x4-1 – Gold Scientific Calculator presne vie, v akom poradí ich má vykonať, takže nedochádza k chybám!

Zlatý štýl

Nielen, že Gold Scientific Calculator poskytuje špičkové matematické funkcie, ale tiež pridáva niekoľko bodov za štýl! Zlatý motív dodáva vášmu zariadeniu elegantný vzhľad a zároveň šetrí oči počas dlhého štúdia alebo pracovných dní.

Záver:

Na záver, ak hľadáte univerzálny nástroj na zvýšenie produktivity, ktorý kombinuje pokročilé matematické schopnosti so štýlovými dizajnovými prvkami, potom nehľadajte nič iné ako Gold Scientific Calculator! Vďaka svojim výkonným funkciám a užívateľsky prívetivému rozhraniu má táto aplikácia všetko, čo potrebujú študenti študujúcich matematiku alebo prírodovedné predmety, ako aj profesionáli pracujúci v inžinierskych odboroch, ktorí požadujú presné výsledky rýchlo a bez akýchkoľvek problémov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Osthoro
Stránka vydavateľa http://osthoro.wix.com/osthoro
Dátum vydania 2020-10-05
Dátum pridania 2020-10-05
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Kalkulačky
Verzia 1.0.02
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments:

Najpopulárnejší