Acoustic Bridge

Acoustic Bridge 1.01

Windows / Stardock / 3 / Úplná špecifikácia
Popis

Acoustic Bridge: The Ultimate Audio Redirection Software

Už vás nebaví byť pripútaný k jednému PC pre vaše audio potreby? Chcete mať slobodu pri používaní najlepších dostupných reproduktorov bez ohľadu na to, kde sa nachádzate? Nehľadajte nič iné ako Acoustic Bridge, MP3 a audio softvér, ktorý vám dáva silu presmerovať zvuk z jedného počítača do druhého.

Pomocou Acoustic Bridge môžete poslať zvuk z počítača s vašou hudobnou zbierkou do akéhokoľvek iného počítača vo vašej sieti. To znamená, že ak máte vo svojej obývačke vražedný zvukový systém, ale chcete počúvať hudbu vo svojej spálni, všetko, čo potrebujete, je Acoustic Bridge. Môžete dokonca navštíviť priateľov a presmerovať zvukový výstup z počítača do ich počítača a reproduktorov. Používajte najlepšie dostupné reproduktory, nech ste kdekoľvek.

Ale to nie je všetko – Acoustic Bridge vám tiež umožňuje centralizovať výstup zvuku z viacerých počítačov do jedného počítača. To znamená, že ak máte viacero počítačov v rôznych miestnostiach vášho domu alebo dokonca úplne na rôznych miestach a chcete, aby boli všetky pripojené cez jednu súpravu reproduktorov alebo slúchadiel, Acoustic Bridge vám pomôže.

A nie je to len o hudbe – s Acoustic Bridge je prenos zvukového výstupu z akejkoľvek aplikácie taký jednoduchý ako kliknutie na ikonu. Či už sú to chatovacie programy ako Skype alebo Discord, e-mailové upozornenia, upozornenia na ceny akcií alebo prehrávače videa/médií ako VLC alebo Windows Media Player – cez Acoustic Bridge je možné presmerovať čokoľvek so zvukovou súčasťou.

Inštalácia je tiež jednoduchá – jednoducho nainštalujte Acoustic Bridge až na 4 počítače za jednu cenu. A po inštalácii na každý príslušný počítač (čo trvá len niekoľko minút) je prepínanie medzi lokálnym a vzdialeným zvukovým výstupom také jednoduché ako kliknutie na ikonu.

Tak načo čakať? Začnite ešte dnes s Acoustic Bridge a zažite skutočnú slobodu, pokiaľ ide o správu vašich zvukových potrieb!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Stardock
Stránka vydavateľa http://www.stardock.com
Dátum vydania 2020-10-01
Dátum pridania 2020-10-01
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória Softvér na streamovanie zvuku
Verzia 1.01
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 3

Comments: