BlueMail

BlueMail 1.1.15

Windows / Blix / 6946 / Úplná špecifikácia
Popis

BlueMail pre PC: Najlepšia e-mailová aplikácia

Už vás nebaví používať neohrabané, zastarané e-mailové aplikácie, vďaka ktorým je správa vašej doručenej pošty náročná? Nehľadajte nič iné ako BlueMail pre PC. Táto bezpečná, rýchla, krásne navrhnutá a ľahko použiteľná e-mailová aplikácia je schopná spracovať neobmedzený počet e-mailových účtov od akéhokoľvek poskytovateľa. So svojimi možnosťami zameranými na ľudí, zjednotenými priečinkami, možnosťami zdieľania, klastrami a pozoruhodným používateľským rozhraním a skúsenosťami je Blue Mail dokonalou poštovou aplikáciou pre váš počítač.

BlueMail vám umožňuje pridať ľubovoľný účet a podporuje všetky e-mailové protokoly vrátane IMAP, SMTP, Exchange ActiveSync (EAS), EWS a POP3. Pripája sa priamo k vášmu poskytovateľovi poštového servera bez potreby e-mailového proxy. To umožňuje priame pripojenie ku konfiguráciám Gmail, Outlook.com/Office365.com/Yahoo/Exchange/Hotmail/AOL/iCloud/súkromný poštový server – zaisťuje, že vám nikdy nebude chýbať účet.

Inteligentná konfigurácia

Pridávanie nových účtov nebolo nikdy jednoduchšie s funkciou inteligentnej konfigurácie Bluemail, ktorá automaticky zistí správne nastavenia potrebné na spojenie s vaším poskytovateľom e-mailu.

Zjednotené priečinky

So zjednotenými priečinkami v BlueMail pre PC - všetky e-maily sú usporiadané na jednom mieste, čo uľahčuje rýchle vyhľadanie toho, čo hľadáte. Môžete si tiež prispôsobiť spôsob zobrazenia týchto priečinkov ich farebným kódovaním alebo pridaním štítkov.

Možnosti zamerané na ľudí

Možnosti BlueMail zamerané na ľudí vám umožňujú prezerať si e-maily na základe toho, od koho sú alebo komu boli odoslané, vďaka čomu je jednoduchšie než kedykoľvek predtým mať prehľad o dôležitých konverzáciách.

Možnosti zdieľania

Zdieľajte e-maily jednoducho s kolegami alebo priateľmi jednoduchým kliknutím na tlačidlo zdieľania v BlueMail. Môžete tiež zdieľať prílohy, ako sú dokumenty alebo fotografie, priamo zo samotnej aplikácie!

Zhluky

Zoskupené správy pomáhajú udržiavať súvisiace správy pohromade, aby sa nestratili v mori iných e-mailov!

Pozoruhodné používateľské rozhranie a skúsenosti

Používateľské rozhranie v Blue Mail je intuitívne a ľahko použiteľné, pričom je stále vizuálne príťažlivé! Zážitok je bezproblémový na všetkých zariadeniach, takže či už ho používate na telefóne alebo stolnom počítači – všetko bude vyzerať skvele!

Popredné priemyselné protokoly

Bluemail používa popredné priemyselné protokoly, ako je šifrovanie SSL/TLS, ktoré zaisťuje, že všetky dáta prenášané medzi servermi zostanú vždy v bezpečí!

Neustále aktualizované

Bluemail je neustále aktualizovaný o ďalšie funkcie a vylepšenia opráv chýb, takže vždy spúšťajte najnovšie aktualizácie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Blix
Stránka vydavateľa https://bluemail.me
Dátum vydania 2020-05-27
Dátum pridania 2020-05-27
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailový softvér
Verzia 1.1.15
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 66
Celkový počet stiahnutí 6946

Comments: