Print Photos: 1hr Photo Prints for iPhone

Print Photos: 1hr Photo Prints for iPhone 5.4

iOS / Buttercup Rain LLC / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Vytlačte fotografie vo Walgreens a vyzdvihnite ich za 1 hodinu alebo menej!

FOTO PARTNER WALGREENS

Tlač fotografií na Walgreens je teraz jednoduchá! Print Photos od Buttercup Rain je integrovaný s Walgreens. Vytlačte fotografie na 8 500 miestach Walgreens po celej krajine. Výtlačky fotografií sú k dispozícii s vyzdvihnutím v ten istý deň dnes, zvyčajne do 1 hodiny. Tlačte na Walgreens jednoducho pomocou Print Photos a pohodlne plaťte v obchode. Objednajte si výtlačky fotografií, plagáty, magnety, plátno, drevené panely a kovové panely rýchlo z Print Photos do ktorejkoľvek pobočky Walgreens v celej krajine. Tlač fotografií dnes - Tlač fotografií od Buttercup Rain je zadarmo a ľahko sa používa!

DONÁŠKA DOMOV

Nechajte si poslať výtlačky až domov! Fotografie sú tlačené na kvalitný papier Fujifilm. Nechajte si poslať výtlačky fotografií, plagáty, magnety a plátno až k vašim dverám. Nízke ceny dopravy so štandardným doručením.

FUNKCIE APLIKÁCIE IPHONE A IPAD

Pripravené za 1 hodinu na miestach Walgreens.

Obdĺžnikové výtlačky vo veľkostiach 4x6, 5x7 a 8x10.

Štvorcové výtlačky vo veľkostiach 4x4 a 8x8.

Plagáty vo veľkostiach 11x14, 16x20, 20x30.

Magnety vo veľkostiach 4x6 a 4x4.

Plátno vo veľkostiach 11x14 a 12x12.

Drevené panely vo veľkostiach 5x7 a 8x10.

Kovové panely vo veľkosti 11x14.

RÝCHLE A JEDNODUCHÉ POUŽITIE, PLATBA V OBCHODE

Buttercup Rain ponúka najjednoduchší spôsob tlače fotografií na fotografické výtlačky, plagáty, magnety, plátno, drevené panely a kovové panely pomocou funkcie Print Photos. Vyberte si až 100 fotografií z ľubovoľného albumu v našej aplikácii pre iPhone a iPad na tlač fotografií. Vaše fotografie sa automaticky orežú, keď vyberiete obdĺžnikové alebo štvorcové fotografické výtlačky, plagáty, magnety, plátno, drevené panely a kovové panely. Fotografie môžete manuálne orezať na fotografické výtlačky a magnety. Vaše fotografie budú vytlačené na vysokokvalitnom lesklom fotografickom tlačovom papieri. Ako partner fotografií Walgreens vyberte svoju miestnu pobočku Walgreens. Viac ako 8 500 miest Walgreens, z ktorých si môžete vybrať po celej krajine. Pri objednávaní výtlačkov fotografií pomocou funkcie Print Photos nie je potrebná žiadna kreditná karta, zaplaťte v obchode.

PROFESIONÁLNE TLAČE FOTOGRAFIÍ

Uľahčujeme tlač na Walgreens. Ako pridružená spoločnosť Walgreens Photo si rýchlo objednajte výtlačky fotografií pomocou funkcie Print Photos a vyzdvihnite si ich ešte dnes. Výtlačky fotografií si môžete vyzdvihnúť zvyčajne do 1 hodiny v ktorejkoľvek pobočke Walgreens. Vyberte si vhodné miesto vo Walgreens a zdieľajte svoje výtlačky fotografií s priateľmi a rodinou bez ohľadu na to, kde žijú. Print Photos ponúka profesionálne vyvinuté výtlačky fotografií 4x6, výtlačky fotografií 5x7, výtlačky fotografií 8x10, výtlačky fotografií 4x4, výtlačky fotografií 8x8, výtlačky plagátov 11x14, výtlačky plagátov 16x20, výtlačky plagátov 20x30, magnety na fotografie 4x6, výtlačky fotografií 4x4 a 1x4 magnety, plátno Obrazy na plátne 12x12, drevené panely 5x7, drevené panely 8x10 a kovové panely 11x14.

O BUTERCUP DAŽĎI

Zameriavame sa na kreatívne umenie a dizajn. Print Photos od Buttercup Rain je integrovaný s Walgreens a ponúka aj doručenie domov pre všetky vaše potreby tlače fotografií. Sme pridružená spoločnosť Walgreens Photo. Máte otázky, spätnú väzbu alebo potrebujete pomoc s tlačou fotografií pomocou funkcie Print Photos? Pošlite e-mail na adresu [email protected].

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Buttercup Rain LLC
Stránka vydavateľa https://buttercuprain.com
Dátum vydania 2020-08-06
Dátum pridania 2020-08-06
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér elektronického obchodu
Verzia 5.4
Požiadavky OS iOS
Požiadavky Requires iOS 12.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments:

Najpopulárnejší