GamePe Play Time Counter That Rewards for Android

GamePe Play Time Counter That Rewards for Android 0.5

Android / GamePe / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Ste herný nadšenec, ktorý trávi hodiny hraním hier na svojom zariadení s Androidom? Želáte si, aby existoval spôsob, ako získať odmeny za celý čas, ktorý strávite hraním hier? Nehľadajte nič iné ako GamePe, počítadlo hracieho času, ktoré vás odmeňuje za vašu lásku k hraniu.

GamePe je inovatívna aplikácia, ktorá sleduje váš herný čas a premieňa ho na mince. Tieto mince je potom možné vymeniť za vzrušujúce odmeny, ako sú OnePlus Nord, bluetooth slúchadlá a ďalšie. S GamePe teraz každá minúta strávená hraním vašich obľúbených hier stojí za niečo hmatateľné.

Ako funguje GamePe?

Je to jednoduché! Všetko, čo musíte urobiť, je stiahnuť si aplikáciu z obchodu Google Play a začať hrať akúkoľvek hru podľa vášho výberu. GamePe bude automaticky sledovať váš herný čas a previesť ho na mince. Čím dlhšie hráte, tým viac mincí získate.

Keď nazbierate dostatok mincí, jednoducho prejdite do sekcie odmien v aplikácii a vyberte si zo širokého výberu zaujímavých cien. Svoje mince môžete vymeniť za čokoľvek od smartfónov až po herné príslušenstvo – to všetko bez toho, aby ste minuli jediný cent!

Prečo si vybrať GamePe?

Existuje niekoľko dôvodov, prečo GamePe vyniká ako jeden z najlepších počítadiel času prehrávania dostupných v systéme Android:

1) Jednoduché použitie: Vďaka intuitívnemu rozhraniu a užívateľsky príjemnému dizajnu môže každý začať používať GamePe v priebehu niekoľkých minút.

2) Je to obohacujúce: Na rozdiel od iných aplikácií, ktoré jednoducho sledujú vašu aktivitu bez ponúkania akýchkoľvek stimulov, GamePe vám umožňuje získavať skutočné odmeny len tým, že robíte to, čo máte radi – hranie hier!

3) Podporuje všetky hry: Či už ide o akčné strieľačky alebo príležitostné logické hry, GamePe funguje s akoukoľvek hrou dostupnou v obchode Google Play.

4) Je to bezpečné: Vaše osobné údaje sú u nás vždy v bezpečí. Na ochranu všetkých údajov prenášaných cez naše servery používame pokročilú technológiu šifrovania.

5) Je to zadarmo: Áno, je to tak! Za používanie alebo stiahnutie tejto úžasnej aplikácie nemusíte nič platiť.

Aké odmeny môžem získať so svojimi mincami?

Gamepe ponúka širokú škálu cien, ktoré vyhovujú rôznym záujmom a preferenciám. Niektoré populárne možnosti zahŕňajú:

- Smartfón OnePlus Nord

- Bluetooth slúchadlá

- Herná myš

- Herná klávesnica

- Darčekové karty (Amazon/Google Play/iTunes)

- A oveľa viac!

Katalóg odmien je pravidelne aktualizovaný, preto sa nezabudnite často vracať, či neobsahuje nové prírastky.

Existuje limit, koľkokrát môžem svoje mince uplatniť?

Nie! Neexistujú žiadne obmedzenia týkajúce sa toho, koľkokrát alebo ako často môžete svoje ťažko zarobené mince uplatniť. Pokiaľ je na vašom účte dostatok bodov, môžete si nárokovať čo najviac cien!

Záver

Na záver, ak hľadáte jednoduchý spôsob, ako premeniť svoju vášeň pre hranie na hmatateľné výhody, ako sú smartfóny alebo darčekové karty – nehľadajte nič iné ako Gamepe! Táto inovatívna aplikácia umožňuje používateľom získavať skutočné odmeny len tým, že robia to, čo majú najradšej – hranie svojich obľúbených mobilných hier.

Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a rozsiahlemu katalógu odmien, ktorý obsahuje špičkové produkty, ako je smartfón OnePlus Nord alebo slúchadlá Bluetooth – má táto aplikácia všetko, čo si hráči môžu priať.

Tak načo čakať? Stiahnite si ešte dnes z Obchodu Google Play!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ GamePe
Stránka vydavateľa http://www.gamepe.com
Dátum vydania 2020-09-25
Dátum pridania 2020-09-25
Kategória Hry
Podkategória Hry a editory
Verzia 0.5
Požiadavky OS Android
Požiadavky Android 5.0
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments:

Najpopulárnejší