EMS SQL Management Studio for InterBase/Firebird

EMS SQL Management Studio for InterBase/Firebird 1.3.0.52407

Windows / EMS Database Management Solutions / 874 / Úplná špecifikácia
Popis

EMS SQL Management Studio pre InterBase a Firebird je komplexné softvérové ​​riešenie navrhnuté tak, aby vyhovovalo všetkým vašim požiadavkám na správu a vývoj databáz. Táto výkonná sada nástrojov ponúka celý rad komponentov, ktoré sa zameriavajú na kritické úlohy správy databáz, čo z nej robí dokonalý pracovný stôl pre správu databáz IB a Firebird.

S SQL Studio získate prístup k nevyhnutným nástrojom na správu databázových schém a objektov, navrhovanie databáz, migráciu údajov, vytváranie dotazov, import/export údajov, porovnávanie databáz a mnoho ďalšieho. Softvér spája všetky tieto základné nástroje InterBase a nástroje Firebird do jedného ľahko použiteľného prostredia, ktoré môže pracovať nepretržite.

SQL Management Studio je ideálnou voľbou pre správcov databáz (DBA), ako aj vývojárov aplikácií, ktorí potrebujú pravidelne vykonávať zložité úlohy s minimálnym úsilím. Vďaka svojim automatizačným schopnostiam pre migráciu, načítanie/synchronizáciu dát, zálohovanie/extrakciu databáz – tento softvér umožňuje dosiahnuť vysokú úroveň flexibility pri minimalizácii úsilia.

Či už ste DBA alebo obchodný analytik, ktorý chce zefektívniť svoj pracovný tok, alebo vývojár aplikácií, ktorý hľadá pokročilé funkcie, ako je naplánované vykonávanie úloh alebo prispôsobené upozornenia – SQL Studio vám pomôže. Ponúka praktické možnosti spustenia nástrojov/služieb spolu s ukladaním šablón do jedného úložiska. Získate tiež prístup k spoločným zoznamom zdrojov údajov vo všetkých službách/utilitách spolu s možnosťou vytvárať komplikované úlohy/plánované vykonávanie úloh.

Softvér tiež umožňuje spúšťanie externých aplikácií z plánovača pri ukladaní všetkých protokolov vykonania úloh v jednej databáze. Štýly vizuálneho rozhrania môžete nastaviť jedinečne vo všetkých aplikáciách SQL Studio a zároveň si užívať rýchly prístup k Službe technickej podpory EMS, kedykoľvek je to potrebné.

V súhrne – EMS SQL Management Studio pre InterBase/Firebird je vynikajúcou voľbou, ak hľadáte komplexný, ale ľahko použiteľný softvér, ktorý sa špeciálne zameriava na efektívnu správu databáz IB/Firebird. Vďaka rozsahu funkcií navrhnutých špeciálne pre kritické úlohy správy databáz - táto sada nástrojov vám pomôže uľahčiť život automatizáciou mnohých zložitých procesov spojených so správou týchto typov databáz!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ EMS Database Management Solutions
Stránka vydavateľa http://www.sqlmanager.net
Dátum vydania 2017-09-06
Dátum pridania 2020-05-26
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na správu databáz
Verzia 1.3.0.52407
Požiadavky OS Windows XP/Vista/7/8/10
Požiadavky None
cena $257
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 874

Comments: