Service Admin

Service Admin 1.1.113

Windows / Swiftswing Ltd / 8 / Úplná špecifikácia
Popis

Service Admin je výkonné obchodné softvérové ​​riešenie navrhnuté tak, aby vám pomohlo spravovať interakcie so zákazníkmi, faktúry a databázy dielov. Pamätá si mená a kontaktné údaje zákazníkov, históriu predchádzajúcich interakcií s nimi a vytlačí hárky dielní/návštev pre aktuálnu úlohu. Pomocou funkcie Customer Find Form môžete rýchlo nájsť existujúcich zákazníkov vo svojej databáze alebo pridať nových priamo z tohto formulára.

Faktúry vygenerované správcom služby sa odosielajú do šablóny programu Word (poskytnutá vzorová šablóna) na konverziu do formátu pdf alebo na tlač. To uľahčuje sledovanie všetkých vašich fakturačných potrieb na jednom mieste. Program tiež obsahuje databázu dielov, ktorá zjednodušuje záznamy vo faktúrach, takže môžete rýchlo nájsť to, čo potrebujete, bez toho, aby ste museli prehľadávať viacero dokumentov alebo tabuliek.

Správca služieb tiež obsahuje užitočné pripomienky a „lepiace“ poznámky, ktoré vám umožňujú jednoducho sledovať dôležité úlohy a termíny súvisiace so správou služieb zákazníkom. Okrem toho môže program kontrolovať aktualizácie pri spustení alebo na žiadosť používateľa, takže budete mať vždy prístup k najnovším funkciám dostupným so správcom služby. Pripravované verzie programu budú mať vylepšené funkcie, ako napríklad možnosti tímovej komunikácie, takže každý vo vašom tíme bude mať vždy aktuálne informácie o zákazníckom servise.

Celkovo je Service Admin vynikajúce podnikové softvérové ​​riešenie navrhnuté špeciálne na efektívne a efektívne riadenie interakcií so zákazníkmi a potreby fakturácie a zároveň poskytuje užitočné pripomienky! Vďaka svojmu ľahko použiteľnému rozhraniu a komplexným funkciám, ako je formulár na vyhľadanie zákazníka, integrácia databázy dielov, možnosti konverzie/tlače šablón faktúr, funkcie pripomenutia a poznámok plus funkcia Kontrola aktualizácií – má Service Admin všetko potrebné pre úspešnú správu služieb zákazníkom!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Swiftswing Ltd
Stránka vydavateľa http://www.serviceadmin.co.uk
Dátum vydania 2021-01-19
Dátum pridania 2021-01-19
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér pre malé podniky
Verzia 1.1.113
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft Word
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 8

Comments: