Blue Cat's Stereo Parametr'EQ Direct X (64-bit)

Blue Cat's Stereo Parametr'EQ Direct X (64-bit) 3.52

Windows / Blue Cat Audio / 76 / Úplná špecifikácia
Popis

Blue Cat's Stereo Parametr'EQ Direct X (64-bit) je výkonný a všestranný softvér, ktorý patrí do kategórie MP3 & Audio Software. Tento 7-pásmový parametrický stereo ekvalizér je založený na technológii Parametr'EQ od Blue Cat, ktorá kombinuje to najlepšie z analógového aj digitálneho sveta v stereo. Pomocou tohto softvéru môžete samostatne spravovať ľavé a pravé nastavenie ekvalizéra, čo vám umožní dosiahnuť dokonalú rovnováhu medzi vašimi zvukovými kanálmi.

Rozhranie Blue Cat's Stereo Parametr'EQ Direct X (64-bit) je užívateľsky prívetivé a intuitívne. Frekvenčný graf nad ovládacími prvkami zobrazuje frekvenčné odozvy pre ľavý aj pravý kanál, čo vám uľahčuje vizualizáciu vašich úprav. Ľavé ovládacie prvky ekvalizéra sú modré, zatiaľ čo ovládacie prvky pravého kanála sú červené, čo vám uľahčuje ich rozlíšenie.

Jednou z najpôsobivejších funkcií tohto softvéru je jeho schopnosť prepojiť ľavé a pravé ovládacie prvky s niekoľkými režimami. To vám umožňuje vykonávať zmeny súčasne na oboch kanáloch alebo nezávisle na každom kanáli podľa vašich preferencií.

Ďalšou pozoruhodnou vlastnosťou Blue Cat Stereo Parametr'EQ Direct X (64-bit) je technológia Smooth Update, ktorá zaisťuje plynulé vyrovnávanie bez zipsov. To znamená, že všetky vykonané zmeny budú plynulé bez akýchkoľvek náhlych skokov alebo porúch v kvalite zvuku.

Okrem toho je tento softvér vybavený technológiou Smooth Bypass, ktorá umožňuje plynulé prepínanie medzi vynechaným a aktívnym stavom bez akéhokoľvek kliknutia alebo praskania v kvalite zvuku.

Blue Cat's Stereo Parametr'EQ Direct X (64-bit) tiež ponúka možnosti MIDI, ktoré umožňujú kontrolu nad nastaveniami EQ v reálnom čase pomocou hostiteľského softvéru alebo externých MIDI ovládačov. Vďaka tomu je ideálnym nástrojom pre živé vystúpenia, kde môžu byť potrebné rýchle úpravy za chodu.

Okrem toho má tento doplnok nulovú latenciu, vďaka čomu je vhodný na použitie v aplikáciách v reálnom čase, ako je živé vysielanie alebo nahrávanie, kde je presnosť načasovania rozhodujúca.

Na záver, ak hľadáte výkonný, no užívateľsky prívetivý doplnok parametrického stereo ekvalizéra s pokročilými funkciami, ako je samostatné ovládanie ľavého/pravého kanála, plynulé aktualizácie/bypassy, ​​MIDI možnosti a nulová latencia, potom nehľadajte nič iné ako Blue Cat's Stereo Parametr'EQ Direct X (64-bit). Poskytuje všetko, čo potrebujú profesionáli, ktorí požadujú vysokokvalitné nástroje na spracovanie zvuku na dosah ruky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Blue Cat Audio
Stránka vydavateľa http://www.bluecataudio.com
Dátum vydania 2014-03-20
Dátum pridania 2020-05-25
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória Zvukové doplnky
Verzia 3.52
Požiadavky OS Windows XP/Vista/7/8/10
Požiadavky None
cena $99
Stiahnutie za týždeň 2
Celkový počet stiahnutí 76

Comments: