fake call from jake poul+vidio+chat for Android

fake call from jake poul+vidio+chat for Android 2.2

Android / mactop / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak ste fanúšikom Jakea Paula a jeho brata Logana, potom sa vám bude páčiť aplikácia Falošný hovor od Jakea Poula+Vidio+Chat pre Android. Táto aplikácia je navrhnutá tak, aby simulovala neobmedzené hovory od Jakea Paula a jeho brata Logana, čo z nej robí perfektný spôsob, ako zažartovať s priateľmi alebo sa jednoducho zabaviť.

Pomocou tejto aplikácie môžete ľahko uskutočňovať falošné zvukové hovory alebo falošné videohovory. Môžete dokonca nastaviť časovač hovoru tak, aby vyzeral realistickejšie. Okrem toho môžete uskutočňovať videohovory s kamerou a chatovať s Jakeom P v reálnom čase.

Jednou z najlepších funkcií tejto aplikácie je, že ju môžete používať offline. To znamená, že aj keď nemáte internetové pripojenie, stále si môžete užívať chatovanie s Jakeom P a prijímať od neho falošné hovory.

Aplikácia je neuveriteľne jednoduchá na používanie. Jednoducho si ho stiahnite zadarmo z našej webovej stránky a otvorte. Kliknutím na „štart“ simulujete hovor od Jakea Poula kedykoľvek, keď vám to vyhovuje. Počkajte chvíľu a onedlho vám zavolá!

Celkovo je táto aplikácia ideálna pre každého, kto sa chce zabaviť predstieraním, že sa rozpráva so svojím obľúbeným vlogerom alebo žartuje zo svojich priateľov tým, že si bude myslieť, že im volá niektorý z ich idolov.

Tak na čo čakáš? Stiahnite si falošný hovor od Jakea Poula+Vidio+Chat ešte dnes a začnite sa baviť!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ mactop
Stránka vydavateľa https://play.google.com/store/apps/developer?id=mactop
Dátum vydania 2020-08-06
Dátum pridania 2020-08-06
Kategória Komunikácia
Podkategória Chat
Verzia 2.2
Požiadavky OS Android
Požiadavky Requires Android 4.1 and up
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments:

Najpopulárnejší