UGMSA for iPhone

UGMSA for iPhone

iOS / SMP MOBITECH PRIVATE LIMITED / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Assallamu Alyakum,

Uttar Gujarat Mansuri Samaj Ahmedabad je skrátený ako UGMSA, je registrovaný pod Regd. Žiadna A-3748 v roku 2004 je jednoducho spustená na zhromažďovanie komunity a na pomoc ľuďom v núdzi. UGMSA je len médium medzi vami a úžitkom. Zhromažďujeme váš zakat, Lillah, Imdad a darček. S milosťou Alahovou sa ich snažíme zo všetkých síl dať núdznym. S vašou vzácnou pomocou môžeme riadiť aktivity ako:

Vidhva Sahay

Medical Sahay

Rojgari Sahay

Inam Samaroh pre skvelých študentov

Samuh Dawat sa dostane na zhromaždenie

Hadži Sanman

A viac

Túto stránku sme vytvorili, aby sme našej komunite poskytli rýchly prístup k informáciám a o tom, ako vybudovať silnú komunitu. Veríme, že spojením týchto informácií posilníme rozvojové potreby komunít. Naším cieľom je poskytovať a udržiavať vzájomný kontakt komunity, aktualizovaný o novinky a informácie. To nám tiež umožní spojiť sa na celom svete s inými komunitami, osvetľovať a vymieňať si informácie po celom svete.

Naša nová generácia, chrbtová kosť našej spoločnosti, je našou budúcnosťou a my musíme poskytnúť zdroje a pomoc akýmkoľvek spôsobom. To by nám dalo príležitosť uistiť sa, že presahujú na všetkých úrovniach. Dôležité je, že našou víziou je povzbudiť našu mládež, aby sa zúčastnila miestnych a online spoločenských a kultúrnych aktivít, čím sa zvýši ich povedomie o ich islamských koreňoch a dedičstve.

S milosťou Alaha a milosrdenstvom Hazrat Mohmmad (S.A.W) môžeme urobiť soit beží, kedykoľvek si to Alah želá, veľmi túžime po vašej pomoci, kontaktujte nás. Ak máte nejaký návrh, láskavo nám ho doručte na adresu [email protected], srdečne vítame váš návrh a snažíme sa ho čo najlepšie implementovať.

Amin.

Váš

VÝBOR UGMSA

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SMP MOBITECH PRIVATE LIMITED
Stránka vydavateľa http://ugmsa.in/
Dátum vydania 2020-08-06
Dátum pridania 2020-08-06
Kategória Internetový softvér
Podkategória Softvér pre sociálne siete
Verzia
Požiadavky OS iOS
Požiadavky Requires iOS 12.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments:

Najpopulárnejší