Video Collage Maker Studio for Android

Video Collage Maker Studio for Android 1.5

Android / VideoVibe / 1 / Úplná špecifikácia
Popis

Video Collage Maker Studio pre Android je softvér na digitálne fotografie, ktorý vám umožňuje vytvárať nádherné mriežky videí. Vďaka viacerým poskytovaným typom mriežok si môžete vybrať tú najlepšiu a najjedinečnejšiu pre vaše potreby. Pridávanie videí do mriežok je rovnako jednoduché ako pridávanie fotografií do akejkoľvek aplikácie na koláž fotografií.

Celá aplikácia je navrhnutá tak, aby bola jednoduchá a jednoduchá na používanie, takže aj keď nie ste technicky zdatní, dokážete vytvárať úžasné video koláže za okamih. Môžete skombinovať viacero videí a dokonale zaznamenať všetky svoje dokonalé momenty.

Jednou z najlepších funkcií aplikácie Video Collage Maker Studio je, že vám umožňuje použiť rôzne farby pozadia na koláž videa. To znamená, že si môžete prispôsobiť koláž videa a odlíšiť sa od ostatných.

Po vytvorení video koláže si ju môžete okamžite uložiť na akúkoľvek platformu sociálnych sietí, ako je Instagram, Facebook a ďalšie. Okamžite si môžete zobraziť ukážku video koláže a všetko je vo vysokom rozlíšení.

Ale to nie je všetko! Vývojári neustále pracujú na vylepšovaní aplikácie Video Collage Maker Studio pridávaním nových možností, ako sú text, nálepky a možnosti hudby. Takže zostaňte naladení na nadchádzajúce aktualizácie!

Celkovo je Video Collage Maker Studio pre Android vynikajúci softvér na digitálne fotografie, ktorý umožňuje komukoľvek so zariadením Android jednoducho vytvárať úžasné video koláže. Či už ide o osobné alebo profesionálne použitie, táto aplikácia má všetko, čo potrebujete, aby krásne spomienky vydržali navždy!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ VideoVibe
Stránka vydavateľa https://play.google.com/store/apps/developer?id=VideoVibe
Dátum vydania 2020-08-06
Dátum pridania 2020-08-06
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Digitálne fotografické nástroje
Verzia 1.5
Požiadavky OS Android
Požiadavky Requires Android 4.1 and up
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1

Comments:

Najpopulárnejší